Θρίλερ στον αέρα: Μαχητικά αεροσκάφη διασταυρώθηκαν με ανεμoπτεριστές πάνω από τον Φενεό

Lamianow.gr
Lamianow.gr 1 μήνα ago Add a Comment
Updated 2022/07/08 at 11:25 ΠΜ
1 Min Read
feneos

Μία παραλίγο τραγωδία σημειώθηκε στην πεδιάδα του Φενεού ανάμεσα στην Αχαΐα και στην Κορινθία στις (22/06), με μαχητικά αεροσκάφη και ανεμοπτεριστές που «συναντήθηκαν» στον αέρα

Τέλος καλό, όλα καλά στον Φενεό, όπου αποφεύχθηκε μια τραγωδία στον αέρα, όταν μαχητικά αεροσκάφη «συναντήθηκαν» με αεροπτεριστές και παραλίγο να γίνει δυστύχημα. Τα μαχητικά αεροσκάφη που πετούσαν πάνω από την πεδιάδα του Φενεού είδαν ξαφνικά μπροστά τους δύο ανεμοπτεριστές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρχε ένας σχηματισμός μαχητικών αεροσκαφών της πολεμικής αεροπορίας που διασταυρώθηκε ξαφνικά, στις 12:57 της 22ας Ιουνίου, με δύο ανεμοπτεριστές, καθώς δεν γνώριζαν ότι υπήρχε τέτοια δραστηριότητα στην περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό πως το ένα αεροσκάφος πέρασε από το πρώτο αλεξίπτωτο πλαγιάς σε απόσταση ενός ναυτικού μιλίου, ενώ από το δεύτερο μόλις στο μισό.

Κάτι που σημαίνει ότι οι ανεμοπτεριστές σώθηκαν από τύχη, καθώς η δίνη που δημιουργείται από τις τουρμπίνες των μαχητικών, θα μπορούσε να τους είχε καταρρίψει.

reader.gr

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content