Μικρή συζήτηση με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια παρόντος του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα είχαν οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και της Μεγάλης Βρύσης, στην έξοδο του Γ.Ν Λαμίας μετά το πέρας της εκδήλωσης για τα εγκαίνια της μονάδας τεχνητού νεφρού.

Σε πολιτισμένο κλίμα αφού έθεσαν τους προβληματισμούς τους για την Μαυρομαντήλα στους Υπουργούς και έγινε συζήτηση, στην συνέχεια επιτροπή των κινητοποιήσεων, συναντήθηκε με τον κ. Σταϊκούρα προκειμένου να συζητήσουν πιο αναλυτικά επί του θέματος .

Διαμαρτυρήθηκαν πριν την… κορδέλα

Να σημειώσουμε πως πριν την έλευση Κικίλια για τα εγκαίνια, οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και όχι μόνο, συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους με συγκέντρωση διαμαρτυρίας , που ζήτησαν να μην χρησιμοποιηθεί η περιοχή της Μαυρομαντήλας για την εγκατάσταση δομής φιλοξενίας προσφύγων.

Να υπενθυμίσουμε ότι το θέμα της Μαυρομαντήλας συζητήθηκε εκ νέου χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας όπου κάτοικοι και φορείς της περιοχής δήλωσαν πως οι κινητοποιήσεις τους θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί και δεν θα σταματήσουν αν η περιοχή τους δεν αποκλειστεί από κάθε ενδεχόμενο εγκατάστασης προσφύγων.

   

σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ από τα εγκαίνια… 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Τους αποκαλεί ‘λέσια’ και σταυροφιλιουνται…άρε κωλοτούμπα και γραφικέ Γιωργάκη!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like