Στην τελευταία… στροφή πρόλαβε και μπήκε στη 18άδα του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς (22/3) με την Κέρκυρα ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Βίτορ Περέιρα τον περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή κι έκρινε ότι πρέπει να είναι στην αποστολή.
Το τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο είχε αγωνιστεί πριν από τον τραυματισμό του ήταν αυτό με την Ντνίπρο. Επειτα, ο 26χρονος επιθετικός χτύπησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και έχασε τα παιχνίδια με την ΑΕΚ, τη Skoda Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης.
Εκτός είναι και οι Μανιάτης, Φουστέρ, Ντουρμάζ, Μέγερι, Γιαννούλης, Σαντάνα.
Η αποστολή: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο, Μασουακού, Αυλωνίτης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μποτία, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκες, Σιόβας, Ντοσεβί.













Σάκκαρη σε Μητσοτάκη μετά την 2η θέση στο WTA 250 Athens Open : «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα» (video)10 σχόλια3








Δημοσκόπηση Interview για το Politic: Στο 26,8% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15,8% – Εξελέγη αλλά δεν πείθει η Ρένα Δούρου2 σχόλια15



ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσε η νέα ηγεσία – Δούρου πρόεδρος της ΚΟ, Παππάς γραμματέας, Πολάκης στην εκλογική επιτροπή1 σχόλιο


