Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...

Featured

Στην Υπάτη ο δήμαρχος Λαμιέων – Υποδέχτηκε, συζήτησε και κατέγραψε τα αιτήματα των κατοίκων (Φωτό & Βίντεο)

Συνεχίζει τις επαφές του στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Λαμιέων ο Δήμαρχος Θύμιος Καραϊσκος. Το πρωί της Πέμπτης (5/8) βρέθηκε στην Δημοτική Ενότητα Υπάτης και είχε τη ευκαιρία να συνομιλήσει με Δημότες, πρόεδρους Τοπικών Κοινοτήτων και εκπροσώπους συλλόγων καταγράφοντας τα αιτήματα τους προκειμένου να υπάρξει μια ισσόροπη ανάπτυξη σε όλα τα σημεία του δήμου.
“Ο καλύτερος τρόπος να αφουγκράζεται κανείς την καθημερινότητα του Δήμου, ώστε να μπορεί να βρίσκει λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματά του, είναι η απευθείας επαφή με τους δημότες, στις γειτονιές που ζουν, εργάζονται και κυκλοφορούν. Σε ένα πλαίσιο ισόρροπης ανάπτυξης του Δήμου μας, σε όλη του την έκταση, συνεχίζουμε τις συναντήσεις με τους δημότες μας, όπου, μετά το Μοσχοχώρι, βρεθήκαμε σήμερα στην Υπάτη, στην έδρα της ομώνυμης Δημοτικής Ενότητας. Εκεί είχαμε τη χαρά να συζητήσουμε με τους κατοίκους τα ζητήματα που τους απασχολούν και επίσης, τους ενημερώσαμε για τον προγραμματισμό των δράσεων και των πρωτοβουλιών μας, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Ο διαρκής διάλογος με όλους τους πολίτες είναι υποχρέωση μας, πρωταρχικό επακόλουθο της αποστολής μας να τους υπηρετούμε και να εξυπηρετούμε τις ανάγκες τους και αποτελεί το αναγκαίο συστατικό για μία γόνιμη και παραγωγική θητεία. Γι’ αυτό, οι συναντήσεις αυτές, θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, στις έδρες των Δημοτικών μας Ενοτήτων” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καραϊσκος. 
Δείτε τι δήλωσαν στο παρακάτω βίντεο ο δήμαρχος Λαμιέων, η πρόεδρος της Τ.Κ Υπάτης Βίκυ Παπανάγνου, ο πρόεδρος της Τ.Κ Νεοχωρίου Υπάτης Παναγιώτης Πρέζας και ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου Πελλοπονήσου και κάτοικος της περιοχής Γιώργος Ζακυνθινός. 

Δείτε εικόνες

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε Επίσης

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Η εντυπωσιακή ξανθιά γυμνάστρια έγινε θέμα συζήτησης σε όλη την πόλη καθώς διέρρευσε το βίντεο που έστειλε στον εραστή της, με την ίδια να...

TOP STORIES

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Πέμπτης στη συμβολή της Λεωφόρου Ελευθερίας με την Αμφικτυόνων στο υψος του ποδηλατόδρομου.

TOP STORIES

Μήνυμα από το 112 στα κινητά των κατοίκων της Φθιώτιδας εστάλη στις 14:58 το μεσημέρι ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα...

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια άσχημη είδηση έγινε γνωστή τις βραδινές ώρες της Πέμπτης και προέρχεται από Μαυρολιθάρι Φωκίδας.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.