Σκελετωμένα, αλλά σώα, τα 4 παιδιά που επιβίωσαν στη ζούγκλα του Αμαζονίου για 40 μέρες – Βίντεο από τη διάσωσή τους

Η Λέσλι, ο Σολέινι, ο Τιεν Νοριέλ και η μικρούλα Κριστίν θα κοιμηθούν σήμερα με ασφάλεια, καθώς μετά από 40 μέρες βρέθηκαν σώα, αν και εξαιρετικά ταλαιπωρημένα, στη ζούγκλα του Αμαζονίου την Κολομβία.

Το υπουργείο Άμυνας της Κολομβίας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή που οι διασώστες ανεβάζουν τα παιδιά στον ελικόπτερο. Στο βίντεο διακρίνονται τα μικρά να κουρνιάζουν στην αγκαλιά των διασωστών. Νωρίτερα, το υπουργείο είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τα τέσσερα παιδιά μέσα στη ζούγκλα του Αμαζονίου.

Υπενθυμίζεται πως η Λέσλι, 13 ετών, ο Σολέινι 9 ετών, ο Τιεν Νοριέλ, 4 ετών και η μικρούλα Κριστίν, ενός έτους, περιπλανήθηκαν για 40 μέρες στην άγρια ζούγκλα όταν το Cessna στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι τρεις ενήλικοι επιβάτες, ανάμεσά τους και η μητέρα τους. 

Μάλιστα, η μικρή Κριστίν συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο της ζωής της, περιπλανώμενη στη ζούγκλα του Αμαζονίου στην αγκαλιά των αδελφών της.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Οι διασώστες και οι συγγενείς των παιδιών δεν έπαψαν στιγμή να ελπίζουν καθώς τα παιδιά ανήκουν στη φυλή Ουιτότο, και είναι εξοικειωμένα με τη ζωή στη ζούγκλα, ενώ σχεδόν καθημερινά συναντούσαν ευρήματα που υποδείκνυαν ότι τα παιδιά είναι ζωντανά, όπως μπιμπερό, πάνες, ψαλίδι, παπούτσια, μισοφαγωμένα φρούτα, ίχνη και αυτοσχέδια καταλύματα.

newsit.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *