Συνάντηση Ν. Σταυρογιάννη με τους αγρότες του Παμφθιωτικού για τις ζημιές στις καλλιέργειες

Lamianow.gr
Lamianow.gr 7 έτη ago
Updated 2015/02/04 at 7:25 ΠΜ
1 Min Read

Συνάντηση με θέμα τις καταστροφές που σημειώθηκαν στις αγροτικές καλλιέργειες και στα έργα υποδομής εξαιτίας των πλημμυρών στην κοιλάδα του Σπερχειού είχε σήμερα στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμφθιωτικού Αγροτικού Συλλόγου με παρόντες τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Ριζάκο, Δημοσθένη Καλαμπαλίκη και Γιάννη Ρούλια.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λαμιέων τόνισε πως:

«Οι ζημιές που έχουν υποστεί οι αγρότες είναι τεράστιες. Δυστυχώς, εδώ και δεκαετίες, δεν υπήρξε η αντιπλημμυρική θωράκιση που έπρεπε στην κοιλάδα του Σπερχειού. Ο Δήμος Λαμιέων ζήτησε από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Στερεάς Ελλάδας να κηρυχθεί η κοιλάδα του Σπερχειού και οι παραποτάμιες κοινότητες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να τύχουν αποζημίωσης και οι αγρότες για τις καταστροφές που δεν καλύπτονται από τον ΕΛΓΑ.»

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης τόνισε ακόμα τη ξεκάθαρη θέση του για στήριξη του αγροτικού κόσμου και δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει συνεχής συνεργασία σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Ο κ. Σταυρογιάννης διαβεβαίωσε, τέλος, τους εκπροσώπους των αγροτών για την απόφαση του μαζί με όλο το πολιτικό προσωπικό του νομού να διαπραγματευτούν άμεσα και να επιτύχουν ένα συνολικό επανασχεδιασμό της αντιπλημμυρικής θωράκισης της κοιλάδας του Σπερχειού.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Click to Hide Advanced Floating Content