Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΣ Λαμία στο Καρπενήσι, έφτασε στο τέλος του.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη αύριο στις 20/8 αναμένεται να επιστρέψει στη βάση της, όπου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της, δίνοντας και μερικά φιλικά!Πριν όμως αποχωρήσει από την Ευρυτανία, η Λαμία θα δώσει το πρώτο της φιλικό αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στις 18:00 (Live Σχολιασμός από το Lamianow.gr) το απόγευμα στο γήπεδο Καρπενησίου, ο ΠΑΣ θα παίξει κόντρα στην ομάδα του πρώην προπονητή του, Μάκη Χάβου, έχοντας ως βασικό στόχο να δοκιμάσει όλα όσα δούλεψε μέχρι στιγμής!

Αυτό που περιμένει να δει σήμερα ο Πετράκης, είναι κατά πόσο έγιναν αντιλητπά όλα όσα δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ σίγουρα θα δοκιμάσει συστήματα και πρόσωπα!

Τι σύστημα περιμένουμε να δούμε;

Αν και τα πρόσωπα στον ΠΑΣ Λαμία δεν έχουν αλλάξει τραγικά πολύ, αναμένεται να δούμε διαφορετικό σύστημα από αυτό που είχαμε συνηθίσει στο περσινό πρωτάθλημα. Ο Πετράκης, όπως είναι γνωστό, είναι φίλος του 4-4-2 και σίγουρα αυτό θα είναι ένα από τα συστήματα που έδειξε και δούλεψε με την ομάδα του. Εννοείται, πως θα έχουν δουλευτεί κι΄άλλα συστήματα, τα οποία αναμένεται να δούμε σήμερα στις 18:00.

Θυμίζουμε πως ο κόσμος απαγορεύεται να βρεθεί στο Καρπενήσι και στο γήπεδο, αλλά το LamiaSports θα βρίσκεται εκεί για να σας ενημερώσει, για όλα όσα συμβούν!

lamiasports.com

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.