Σημαντικό βήμα! Δωρεάν έκταση 5.953,09 τ.μ. από το δημόσιο στο ΓΝ Λαμίας για την ανέγερση νέας πτέρυγας!

Lamianow.gr
Lamianow.gr 3 comments
2 Min Read

Στην παραχώρηση δωρεάν έκτασης εμβαδού 5.953,09 τ.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, με σκοπό την υλοποίηση του έργου της ανέγερσης πτέρυγας ακτινοθεραπείας, χημειοθεραπείας, αμφιθεάτρου και επιστημονικής βιβλιοθήκης στο κτηριακό συγκρότημα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας προχωρά το δημόσιο… 

Διαβάστε την ενημέρωση από τον Χρήστο Σταϊκούρα

«Ένα σημαντικό βήμα και βασικό προαπαιτούμενο για την ανέγερση πτέρυγας ακτινοθεραπείας, χημειοθεραπείας, αμφιθεάτρου και επιστημονικής βιβλιοθήκης στο κτηριακό συγκρότημα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας ολοκληρώθηκε»

Τα Υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, υπέγραψαν σήμερα Απόφαση, σύμφωνα με την οποία το Δημόσιο παραχωρεί δωρεάν έκταση εμβαδού 5.953,09 τ.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, με σκοπό την υλοποίηση του έργου της ανέγερσης πτέρυγας ακτινοθεραπείας, χημειοθεραπείας, αμφιθεάτρου και επιστημονικής βιβλιοθήκης στο κτηριακό συγκρότημα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Αυτή η Απόφαση είναι πολύ σημαντική και απολύτως αναγκαία, προκειμένου το εξαιρετικά σημαντικό έργο για τη Λαμία, τη Φθιώτιδα και τη Στερεά Ελλάδα, να προχωρήσει, με τους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς.

Η παραχώρηση τελεί υπό τον όρο της πραγματοποίησης του σκοπού εντός πενταετίας, η μη τήρηση του οποίου συνεπάγεται την αυτοδίκαιη ανάκληση της παραχώρησης και της επάνοδο της κυριότητας του ακινήτου στο Δημόσιο.

Τα Υπουργεία Οικονομικών και Υγείας εξακολουθούμε να εργαζόμαστε μεθοδικά, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ και τη Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Με ισχυρή πολιτική βούληση και μεθοδικότητα, αντιμετωπίζουμε τα εμπόδια που ανακύπτουν και διασφαλίζουμε τις αναγκαίες συνθήκες για να προχωρήσει ο σχεδιασμός και η ολοκλήρωση του έργου.

Η Κυβέρνηση κινείται θεσμικά, αξιόπιστα και με συνέπεια, στην κατεύθυνση βελτίωσης της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, ειδικά στο κρίσιμο πεδίο της δημόσιας Υγείας.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
3 Comments
  • ΣΥΜΦΩΝΟ…Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ & ΟΧΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ & ΕΠΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ….

    • τα καινούργια τμήματα μας μάρανανε!!!!!! εδώ κλείνουν κλινικες φεύγουν γιατροί κ νοσηλευτές κ σκέφτονται να ανοίξουν νέα τμήματα…
      με τι γιατρούς !!!????? εδώ δεν έρχονται στα ήδη υπάρχοντα τμήματα ..
      θα έρθουν να στελεχώσουν τμήμα Πυρηνικής ιατρικής στη Λαμία??????????

  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΕΔΡΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.