Ένα ακόμη ραδιοφωνικό ταξίδι πραγματοποίησε η εκπομπή “Πάμε Πλατεία” με την Άννα Μπαμπέτα στον Lamia Polis 87,7.
Αυτή τη φορά ταξιδέψαμε ραδιοφωνικά μέχρι την Λαδικού Υπάτης και συνομιλήσαμε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, Σπύρο Βήττα.
Η Λαδικού, ένα τυπικό πεδινό χωριό της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης, παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αναλογία σε πληθυσμό νεολαίας.
Στο κέντρο του χωριού συναντάει ο επισκέπτης ένα πάρκο έκτασης περίπου 12 στρεμμάτων, όπου γύρω του υπάρχουν παραδοσιακά καφενεία.
Στο Β.Α. άκρο του χωριού υπάρχει το κτήμα ΜΑΡΟΥΛΗ με το παλιό πλιθόκτιστο αρχοντικό με τον χαρακτηριστικό αιωνόβιο πλάτανο άνω των 200 ετών.
Δείτε το video:
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.