0

Δελτίο τύπου της παράταξης του δημοτικού συμβουλίου Λαμιέων “Λαμία νέα Προοπτική” αναφορικά με την επιστολική ψήφο. Ταυτόχρονα σημειώνουν ότι “. ..δίνουμε αρνητική ψήφο στην – όπως μας πληροφόρησαν – εκ νέου υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΣ”. 

Διαβάστε σχετικά

Η παράταξής μας ΛΑΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ θεωρεί απαράδεκτο να μην έχει προβλεφθεί εδώ και τόσο καιρό από την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο η δυνατότητα της επιστολικής ψήφου όταν η κατάσταση είναι τόσο επιβαρυμένη υγειονομικά. Επίσης, είναι τουλάχιστον αντιδημοκρατικό να αποκλείεις από τις συνεδριάσεις και τις ψηφοφορίες, εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα, που είναι ασυμπτωματικοί ή νοσούν ελαφρά. Ζούμε την παραδοξότητα στα 200 κρούσματα την ημέρα να κάνουμε συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης και τώρα με 50.000 κρούσματα , απαιτείται η φυσική παρουσία των δημοτικών συμβουλών, χωρίς να τους δίνεται άλλη δυνατότητα. Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο .

Εμείς, σε κάθε περίπτωση, δηλώνουμε ότι δίνουμε αρνητική ψήφο στην – όπως μας πληροφόρησαν – εκ νέου υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΣ .

Η στάση μας αυτή, υπαγορεύεται από την στάση που ο ίδιος ο Πρόεδρος τήρησε κατά την διάρκεια της έως τώρα θητείας του. Δυστυχώς, δεν σεβάστηκε την εμπιστοσύνη και την στήριξη που έλαβε από όλο το σώμα και συμπεριφέρθηκε σαν πρόεδρος της παράταξης του Δημάρχου και όχι του Δημοτικού Συμβουλιου.

Τέλος, όσον αφορά τις υπόλοιπες επιτροπές και αφού η παράταξή μας δεν μπορεί να συμμετάσχει όπως αντιδημοκρατικά ορίζει ο νόμος Θεοδωρικάκου, απέχουμε από την ψηφοφορία και καταγγέλλουμε για μία ακόμη φορά αυτό το νομοθετικό έκτρωμα.

ΛΑΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

ΣΤΑΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ Δημοτικός Σύμβουλος
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου ο Ηλίας Σανίδας

Previous article

Ανθήλη : Σύλληψη της ΟΠΚΕ για ναρκωτικά

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in TOP STORIES