Ψαριανός: «Δουλειά της ΕΥΠ είναι να παρακολουθεί τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς»

Lamianow.gr
Lamianow.gr 1 comment
1 Min Read

Ο πρώην βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός σχολιάζοντας το θέμα των παρακολουθήσεων εξέφρασε την άποψη πως αν ή ΕΥΠ εντοπίσει κάτι για κάποιο πρόσωπο τότε θα πρέπει να τους παρακολουθεί ανεξαρτήτως αξιώματος

Την άποψη πως αρμοδιότητα της ΕΥΠ είναι να παρακολουθεί τον οποιονδήποτε ανεξαρτήτου θέσης, αν έχει εντοπίσει κάποιον λόγο να το κάνει, εξέφρασε ο άλλοτε βουλευτής και νυν συνεργαχόμενος με τη Νέα Δημοκρατία, Γρηγόρης Ψαριανός. Συμμετέχοντας σε συζήτηση στο Open η συζήτηση στράφηκε στο θέμα των παρακολουθήσεων και το κατά πόσο είναι ορθό να παρακολουθούνται υπουργοί ή η ηγεσία του στρατεύματος.

«Ας πούμε πως η ΕΥΠ κάνει μια δουλειά. Ποια δουλειά κάνει; Οφείλει να παρακολουθεί τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους βουλευτές, τους εκλεγμένους, τους δικαστικούς, τους δημοσιογράφους. Αυτή είναι η δουλειά της ΕΥΠ» σχολίασε ο κ. Ψαριανός συμπληρώνοντας πως το ποιους θα παρακολουθήσει είναι θέμα της ίδιας της ΕΥΠ, αν κάτι έχει εντοπίσει για εκείνους. Μάλιστα αναρωτήθηκε: «Πρέπει να μας εξηγήσει γιατί τους παρακολουθεί; Πρέπει να βγάζει δελτίο Τύπου».

reader.gr

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *