Προσλήψεις – ΟΣΕ: «Πράσινο φως» για 190 προσλήψεις με ελάχιστα προσόντα

LamiaNow News
LamiaNow News Add a Comment
3 Min Read
hkhkhtr

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τρεις διακηρύξεις του ΟΣΕ ΑΕ για τη «Διαχείριση Λειτουργίας Ισόπεδων Διαβάσεων… με Ανθρώπινο Δυναμικό». 

Οι διακηρύξεις απευθύνονται σε αναδόχους (εργολάβους) και αφορούν στη φύλαξη των διαβάσεων του ΟΣΕ σε όλη τη χώρα.

Οι διακηρύξεις δεν συνδέονται σε καμία περίπτωση με την αναμενόμενη προκήρυξη για την πρόσληψη 117 μονίμων.

Η πρώτη Διακήρυξη με αριθμό 2049/25-10-22 αφορά στη Βόρεια Ελλάδα. Ο ανάδοχος που θα κερδίσει το έργο θα προσλάβει 62 φύλακες.

Αναλυτικά

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η: «Παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης λειτουργίας Ισόπεδων Διαβάσεων (Ι.Δ.) του ΟΣΕ, με ανθρώπινο δυναμικό, γεωγραφικής περιοχής Βόρειας Ελλάδος».

Το προσωπικό του Αναδόχου το οποίο θα ανέρχεται σε εξήντα δύο (62) εργαζόμενους θα πρέπει να διαθέτει την απαιτούμενη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που προβλέπεται, α) από τον κανονισμό της Υπηρεσίας Φυλάκων Ι.Δ. του ΟΣΕ (Ε.95.12.10), β) τον Γενικό Κανονισμό Κινήσεως του ΟΣΕ (μέρη Α και Β), εγχειρίδιο κυκλοφορίας «Κ», γ) άδεια εργασίας σε ηλεκτροκινούμενα δίκτυα (1897/22-12-03/Β’/ΦΕΚ) όπου απαιτείται μόνο για τμήμα του το οποίο θα ανέρχεται σε τριάντα επτά (37) εργαζομένους.

Δείτε ΕΔΩ την διακήρυξη

Η δεύτερη Διακήρυξη με αριθμό 20048/24/10-2022 αφορά στην Κεντρική Ελλάδα και περιλαμβάνει 63 νέες προσλήψεις

Αναλυτικά

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η: «Παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης λειτουργίας Ισόπεδων Διαβάσεων (Ι.Δ.) του ΟΣΕ, με ανθρώπινο δυναμικό, γεωγραφικής περιοχής Κεντρικής Ελλάδος».

Το προσωπικό του Αναδόχου το οποίο θα ανέρχεται σε εξήντα τρεις (63) εργαζόμενους θα πρέπει να διαθέτει την απαιτούμενη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που προβλέπεται, α) από τον κανονισμό της Υπηρεσίας Φυλάκων Ι.Δ. του ΟΣΕ (Ε.95.12.10), β) τον Γενικό Κανονισμό Κινήσεως του ΟΣΕ (μέρη Α και Β), εγχειρίδιο κυκλοφορίας «Κ», γ) άδεια εργασίας σε ηλεκτροκινούμενα δίκτυα (1897/22-12-03/Β’/ΦΕΚ) όπου απαιτείται μόνο για τμήμα του το οποίο θα ανέρχεται σε πενήντα (50) εργαζομένους.

Οι απαιτήσεις αυτές θα πρέπει να πληρούνται κατά την υπογραφή της Σύμβασης.

Δείτε ΕΔΩ  την διακήρυξη

Η 3η Διακήρυξη με αριθμό 20047/21-10-2022 αφορά στη Νότια Ελλάδα και προβλέπει 65 θέσεις

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η: «Παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης λειτουργίας Ισόπεδων Διαβάσεων (Ι.Δ.) του ΟΣΕ, με ανθρώπινο δυναμικό, γεωγραφικής περιοχής Νότιας Ελλάδος».

Το προσωπικό του Αναδόχου το οποίο θα ανέρχεται σε εξήντα πέντε (65) εργαζόμενους θα πρέπει να διαθέτει την απαιτούμενη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που προβλέπεται, α) από τον κανονισμό της Υπηρεσίας Φυλάκων Ι.Δ. του ΟΣΕ (Ε.95.12.10), β) τον Γενικό Κανονισμό Κινήσεως του ΟΣΕ (μέρη Α και Β), εγχειρίδιο κυκλοφορίας «Κ», γ) άδεια εργασίας σε ηλεκτροκινούμενα δίκτυα (1897/22-12-03/Β’/ΦΕΚ) όπου απαιτείται μόνο για τμήμα του το οποίο θα ανέρχεται σε πενήντα (50) εργαζομένους.

Οι απαιτήσεις αυτές θα πρέπει να πληρούνται κατά την υπογραφή της Σύμβασης.

Δείτε ΕΔΩ την διακήρυξη

Η προθεσμία για να υποβάλλουν προσφορές οι ανάδοχοι εκπνέει στις 25 Οκτωβρίου. Αμέσως μετά οι «πλειοδότες» (δηλαδή αυτοί που θα κερδίσουν το διαγωνισμό) θα προβούν στην επιλογή του νέου προσωπικού.

protothema.gr

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content