Από την περιπέτεια με το ποδήλατο, του οποίου προσπάθησε να φτιάξει την αλυσίδα εν κινήσει, πριν από αρκετά χρόνια, που του προκάλεσε κάταγμα στο δάχτυλο και στον όγδοο θωρακικό σπόνδυλο στο ύψος της πλάτης, ως την περσινή τελευταία του περιπέτεια με το αγαπημένο του κανό στη Σκιάθο, όταν αναποδογύρισε και έπεσε στα βράχια με αποτέλεσμα να προκληθούν εκδορές στον πρώην πρωθυπουργό και να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας του νησιού.

Τώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται να είχε και πάλι μια περιπέτεια με το κανό του, αυτή τη φορά στην Πάτρα. Την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με το dete.gr, ο Γιώργος Παπανδρέου κλήθηκε να τα φέρει εις πέρας με μεγάλα κύματα καθώς το μπουρίνι που προκλήθηκε δημιούργησε μεγάλες αναταράξεις στη θάλασσα.

Φωτογραφία: Ο Γιώργος Παπανδρέου με το κανό του στο Ρίο

«Είδαμε τον Γιώργο Παπανδρέου να μπαίνει με το κανό στην θάλασσα. Αρχισε να κωπηλατεί με κατεύθυνση τη Ναύπακτο. Μέσα σε δέκα λεπτά, εκεί που η θάλασσα ήταν λίμνη, σηκώνει το μπουρίνι. Γίνεται χαμός. Φεύγουν οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες αναποδογύρισαν, ο κόσμος πανικόβλητος μαζεύει τα παιδιά του και φεύγουν. Οσοι είχαν δει τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν με αγωνία για το πώς θα βγει», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην αρχή της βόλτας του πριν ξεκινήσει το μπουρίνι

Η νέα περιπέτεια του Γιώργου Παπανδρέου με το κανό του στην Πάτρα

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τελικά μετά από κάποια λεπτά ο Γιώργος Παπανδρέου με το κανό του κατάφερε να βγει στη στεριά. Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για κύματα 2 μέτρων. Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η μοναδική περιπέτεια που έχει βιώσει ο πρώην πρωθυπουργός, καθώς και το 2018 το κανό του είχε ανατραπεί με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα.

Πηγή

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ