«Ο μικρός Νεκτάριος δείχνει να πηγαίνει καλύτερα και φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη», είπε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης για το βρέφος που διασωληνώθηκε χθες στο ΠΓΝ Πατρών .

Ο μικρός Νεκτάριος το βρέφος των 2 μηνών από το Αγρίνιο που αεροβαπτίστηκε λίγο πριν διασωληνωθεί, προέρχεται από οικογένεια που νοσεί με κοροναϊό και σύμωνα με τις δηλώσεις στο pelop.gr, του Διοικητή Γιάννη Καρβέλη, ο μικρός δείχνει σημάδια βελτιώσης, αναπτερώνοντας τις ελπίδες όλων όσων παρακολουθούν με αγωνία την εξέλιξη της υγείας του.

Πριν από λίγες ημέρες είχε εισαχθεί στην Παιδιατρική Κλινική, αλλά πήρε εξιτήριο, ωστόσο, η κατάστασή του λίγο αργότερα επιδεινώθηκε και επέστρεψε στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε και σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

«Το βρέφος είχε ανάγκες οξυγόνου υψηλής ροής, Ευχόμαστε πραγματικά να έχουμε καλή έκβαση για το παιδάκι, αλλά το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι όλοι θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, ειδικά στα σπίτια να υπάρχει καλός αερισμός των χώρων και όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ατομικής υγιεινής» είχε δηλώσει η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Αννα Μαστοράκου.

in.gr

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ