ΠΑΣΟΚ: Να ανοίξει ο φάκελος της ΕΥΠ για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Lamianow.gr
Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read
pasok 1

Επιστολή της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας,

Να ανοίξει ολόκληρος ο φάκελος της ΕΥΠ και των πληροφοριών σχετικά με υπόθεση της παρακολούθησης του προσωπικού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη ζητά η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Αθανάσιο Μπούρα.

Στην επιστολή ζητούν συμπληρωματικά να διαβιβαστεί άμεσα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας το σύνολο του φακέλου της Ε.Υ.Π. και όλων των πληροφοριών που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση και οδήγησαν στην άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του.

Όπως σημειώνουν το αίτημα αυτό άλλωστε έχει διατυπωθεί και από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ζήτημα.

Καταλήγει δε η επιστολή αναφέροντας ότι είναι επιτακτικό να τεθούν στη διάθεση των μελών της Επιτροπής θεσμών και Διαφάνειας όσο και στις αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές, κάθε χρήσιμη πληροφορία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ολόκληρη η επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια του, από 22.08.2022, αιτήματός μας για τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και την κλήση σε ακρόαση όλων των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση της παρακολούθησης του προσωπικού τηλεφώνου του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κινήματος Αλλαγής κ. Ν. Ανδρουλάκη, όπως αυτή ορίστηκε για αύριο 1η Σεπτεμβρίου 2022, ζητούμε συμπληρωματικά να διαβιβαστεί άμεσα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, σύμφωνα με το άρθρο 43Α του Κανονισμού της Βουλής, το σύνολο του φακέλου της Ε.Υ.Π. και όλων των πληροφοριών που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση και οδήγησαν στην άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του. Το αίτημα άλλωστε έχει διατυπωθεί και από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Ν. Ανδρουλάκη από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ζήτημα.

Είναι επιτακτικό να τεθούν στη διάθεση των μελών την Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας όσο και στις αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές, κάθε χρήσιμη πληροφορία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.