2

Μπροστά σε απίστευτες καταστάσεις βρίσκεται πλέον το νοσοκομείο της Λαμίας καθώς αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα που ζητούν υποστήριξη από το νοσοκομείο.

Ήδη η κλινική Covid -19 στο “Πέτρινο κτίριο” του νοσοκομείου βρίσκεται σε οριακή κατάσταση με συνέπεια πριν από λίγες ώρες να αποφασιστεί να ενταχθεί ως κλινική covid και η Γενική Κλινική Λαμίας δλδ η πρώην Πολυκλινική με 50 τουλάχιστον κρεβάτια.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παλαμιώτης


Σύμφωνα με πληροφορίες στο ένα από τα δύο κτήρια αναμένεται να μεταφερθούν τα περιστατικά που είναι σε ήπια κατάσταση για να μπορέσει με αυτό τον τρόπο να αδειάσουν κρεβάτια στο “Πέτρινο Κτίριο” καθώς οι νοσηλείες αναμένονται πολλές. Οι πληροφορίες σημειώνουν ότι αυτά έχουν ήδη μισθωθεί, 30 κρεβάτια για περιστατικά τα οποία παραμένουν θετικά και 20 επιπλέον κρεβάτια για αυτούς που είναι μεν αρνητικοί αλλά χρειάζονται υποστήριξη.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό η επιστράτευση των γιατρών στην περιοχή και ουσιαστικά ήταν μία κίνηση η οποία θα έπρεπε να έχει τεθεί σε εφαρμογή και το προηγούμενο διάστημα όταν το νοσοκομείο για διάφορους λόγους αδυνατούσε να ανταποκριθεί και να φιλοξενήσει νοσηλευόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταφορά των ασθενών από το Πέτρινο κτίριο αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

«Ψευτογιατρός»: Τα ιδιόχειρα σημειώματα με τις φονικές συνταγές που χορηγούσε στα θύματά του

Previous article

Αφγανιστάν: Βρέφος που χάθηκε στο χάος του αεροδρομίου, ξαναβρήκε την οικογένειά του

Next article

2 Comments

  1. Κρεβάτια βρέθηκαν, για να μην *επιστρατευτούν* οι ιδιώτες ιατροί & χάσουν την πελατεία τους…εκτός των ιατρών, νοσηλευτικό προσωπικό, χρειάζεται για τους ασθενείς, η μόνο κρεβάτι??? Πάρτε πίσω βρε …..τους υγειονομικούς, σ΄ όλη την Ελλάδα, που τους έχετε σε αναστολή!!! Δώστε το φάρμακο (Μονοκλωνικά) σε όσους το έχουν ανάγκη… Άσχετοι, ντίλερ φαρμακευτικών…

    1. Σπίτι τους οι ανεμβολιαστοι υγειονομικοι.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in Featured