Οι Παναγιώτης Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των Ολυμπιακών Αγώνων

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Τεράστια επιτυχία για την ελληνική κωπηλασία. Οι Παναγιώτης Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των Ολυμπιακών Αγώνων, χαρίζοντας το τρίτο μετάλλιο στην Ελλάδα στο Παρίσι.

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Μετά το χάλκινο μετάλλιο του Τσελίδη στο τζούντο και το ασημένιο μετάλλιο του Απόστολου Χρήστου στην κολύμβηση, ήρθε ακόμα ένα χάλκινο μετάλλιο, αυτή τη φορά στην κωπηλασία.

Οι Παναγιώτης Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των Ολυμπιακών Αγώνων, χαρίζοντας το 124ο συνολικά μετάλλιο στην Ελλάδα στους σύγχρονους Αγώνες και το πέμπτο στην ιστορία της χώρας στην κωπηλασία.

Το μεγάλο αουτσάϊντερ της ελληνικής κωπηλασίας, το οποίο πέρασε στα ημιτελικά από τα ρεπεσάζ, έκανε την απόλυτη ανατροπή στον τελικό, σκορπώντας χαρά και υπερηφάνεια στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.