Ο Θέμης Χειμάρας δεν... μασάει και ετοιμάζεται να συγκρουστεί! Μια διαφορετική συζήτηση στο χωριό του! [video-συνέντευξη] | ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Connect with us

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο Θέμης Χειμάρας δεν… μασάει και ετοιμάζεται να συγκρουστεί! Μια διαφορετική συζήτηση στο χωριό του! [video-συνέντευξη]

Avatar

Published

on

Συναντήσαμε τον Θέμη Χειμάρα στο Λιανοκλάδι. Στο χωριό του. Στον τόπο όπου μεγάλωσε και ανδρώθηκε αφού όπως μας λέει “… δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε να κρύβουμε τις ρίζες μας, πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτές”. Πέρα από την ξενάγηση που μας έκανε, συζητήσαμε σε ανθρώπινο τόνο για την ζωή του και την απόφαση του να είναι υποψήφιος Βουλευτής με τη Ν.Δ στο Νομό.

Ο Θέμης μιλώντας με τον Πάνο Κατσώνη σε καθημερινή και όχι σε “ξύλινη” γλώσσα, απάντησε στα ερωτήματα που του θέσαμε και ξεκαθάρισε πως: “… δεν μασάω και θα συγκρουστώ”. Όσο για το πως θα το διαχειριστεί σε περίπτωση που δεν εκλεγεί, ήταν αφοπλιστικός: “Θεμιστοκλέους 6 στον πεζόδρομο” εννοώντας φυσικά ότι θα συνεχίσει να δουλεύει στην επιχείρηση του. Μας μίλησε για τις συνεργασίες, την κομματίλα που δεν τον αγγίζει, την… Εθνική Φθιώτιδας, τον… Ράμπο, τον Σπερχειό με τις δυνατότητες εκμετάλλευσης που παρέχει και πολλά ακόμη!

Δείτε την συζήτηση που κάναμε στο βίντεο που ακολουθεί…

Advertisement
Click to comment

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Εγγραφείτε  
Notify of

Διαβάζονται