Ο Παναθηναϊκός παλεύει για Ανουάρ

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποκτήσει ξανά τον Ανουάρ Τουχάμι, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται σε επαφές με τον Μαροκινό άσο, ο οποίος θεωρείται ο καταλληλότερος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Πογιάτος.

Ο Ρόκα είναι σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους του παίκτη, ενώ σύντομα θα έχει απευθείας επαφές και με την Βαγιαδολίδ, στην οποία και ανήκει ο παίκτης.

Οι ελπίδες του Παναθηναϊκού να αποκτήσει ξανά τον Ανουάρ Τουχάμι, που θεωρείται καταλληλότερος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής μετά και τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του.

Ενδιαφέρον για τον Ανουάρ υπάρχει ακόμα από τη Λεγανές που υποβιβάστηκε στη Segunda Division αλλά και από ομάδες της Championship, ωστόσο ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

πηγή: newsit.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *