Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέλαβε την Εθνική Ελβετίας

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Στην Ελβετία βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, όχι όμως σε σύλλογο αλλά στην Εθνική ομάδα της χώρας.

Ο Έλληνας τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση για να αναλάβει καθήκοντα ομοσπονδιακού εκλέκτορα και υπέγραψε συμβόλιο με την ελβετική ομοσπονδία μπάσκετ.

Το βιογραφικό του πλουτίζεται λοιπόν με μια νέα εμπειρία, μετά από εκείνες στη Νέα Κηφισιά, την Αστάνα, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Η Ελβετία δεν έχει προκριθεί σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Παγκόσμιο Κύπελλο) εδώ και δεκάδες χρόνια (από τα μέσα της δεκαετίας του ΄50), αλλά τώρα ευελπιστεί για κάποιες νίκες στα «παράθυρα» της FIBA.

Να σημειωθεί ότι στην προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ (μεταφέρθηκε για το 2022) είχε νικήσει τη Σερβία με 92-90, αλλά στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια του ομίλου της έκανε ισάριθμες ήττες και αποκλείστηκε από την τελική φάση.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.