Νέα Υόρκη – Έλληνας ομογενής σκότωσε τη σύντροφό του με σπαθί – Μιμήθηκε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

NEWSROOM
ΑπόNEWSROOM
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
2 Min Read

Για τη δολοφονία της συντρόφου του κατηγορείται ένας Έλληνας ομογενής στη Νέα Υόρκη, ο οποίος φέρεται να τη μαχαίρωσε με σπαθί στο σπίτι του.

Την εν λόγω τραγωδία έρχεται να συμπληρώσει το απίστευτο στοιχείο, ότι κινήθηκε στα βήματα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σκηνοθετώντας ληστεία με σκοπό να αποπροσανατολίσει τις αρχές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος φέρεται να είναι ο 37χρονος Πίτερ Οικονόμου, ο οποίος κατηγορείται πως μαχαίρωσε θανάσιμα την Μίντι Σίνγκερ, 35 ετών, στις 1:40 το ξημέρωμα της Τρίτης.

Ο δολοφόνος είπε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα του ήταν «στη ντουλάπα». Η έρευνα έδειξε ότι το άψυχο σώμα της είχε δεχτεί πολλά τραύματα από μαχαίρι σπαθί 46 ιντσών.

Μιμήθηκε τον… Αναγνωστόπουλο

Ο δράστης κάλεσε μάλιστα και την Άμεση Δράση και ισχυρίστηκε ότι έγινε ληστεία που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της συντρόφου του.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Ωστόσο, από ανάκρισή του οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο ίδιος ήταν ο θύτης του τραγικού περιστατικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η μητέρα του δράστη είχε πάει στο διαμέρισμα να τον επισκεφτεί γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Όταν έφτασε στο σημείο, τον βρήκε σε κατάσταση αμόκ, της έκλεισε την πόρτα και μετά βγήκε ο ίδιος στο μπαλκόνι φωνάζοντας ότι σκότωσε κάποιον.

«Ήξερα τη Μίντι χρόνια. Ήταν πολύ εύθυμη, ζωηρή, γεμάτη ζωή. Τρυφερή, στοργική, κάθε φορά που ήμουν κοντά της ένιωθα πιο ζωντανός. Είχε μια εμψυχωτική ενέργεια. Ο τύπος που τη σκότωσε ήταν ο εφηβικός της έρωτας. Ζούσαν μαζί και μετά εκείνη έφυγε από το σπίτι του, και μου είχε στείλει μήνυμα ότι προσπαθεί να φύγει μακριά του. Εκείνη την ημέρα, εκείνος πήρε την Άμεση Δράση. Είναι ψεύτης. Προσπαθούσε να απαλλάξει τον εαυτό του από αυτό που έκανε. Δεν είναι επαγγελματίας δολοφόνος. Είναι ψυχοπαθής» είπε στο MEGA φίλος της αδικοχαμένης 35χρονης.

in.gr

Share This Article
ΑπόNEWSROOM
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *