Νέα «γκέλα» η Ομόνοια ενόψει ΠΑΟΚ

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Νέα γκέλα για την Ομόνοια, τρία 24ωρα πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Λευκβωσία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (3/12).

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη στο κυπριακό πρωτάθλημα, αυτή την φορά παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία (0-0) στον Ερμή Αραδίππου στο ΓΣΠ.

Η ομάδα της Λευκωσίας κινδυνεύει από πολύ νωρίς να μείνει εκτός τίτλου, καθώς με το βαθμό που πήρε απόψε (30/11) το μόνο που κατέφερε ήταν να μειώσει στο -9 από την πρωτοπόρο Ανόρθωση, διαφορά που σε καμία περίπτωση δεν είχαν καν φανταστεί οι άνθρωποι της διοίκησης πτιν την έναρξη του πρωταθλήματος Κύπρου.

Το πρόβλημα στο γκολ για το «τριφύλλι» παρέμεινε σε ένα ακόμη ματς, με το συγκρότημα του Μπεργκ να μετρά μόλις ένα τέρμα στα πέντε τελευταία ματς που έδωσε!

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ, Παπουλής, Τιάγκο Ντος Σάντος (72΄ Κακουλής), Ασάντε, Ντούρις.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.