Τοποθέτηση για το βίαιο περιστατικό με Γκλέτσο και Κυρίτση που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην κοπή πίτας της Agroinvest στον Καραβόμυλο έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης μέσω του προφίλ του στο facebook!

“Η γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη. Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά. Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του Δημήτρη Κυρίτση και είμαστε βέβαιοι πως μετά τη μήνυση, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τότε, επειδή είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και επειδή η συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, θυμίζω, πως εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές, δομές, προγράμματα και ειδικοί. Ας τον προστατεύσουν αυτοί που τον νοιάζονται πριν κάνει μεγαλύτερο κακό σε κάποιον άλλον ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό”.

2 Comments

  1. Κακά τα ψέμματα κ.Γκλετσο έχετε κουράσει με την γραφική σας τακτική…όλα για το θεαθήναι τα κάνετε!Να θυμάστε κάτι ο λαός της Περιφέρειας απεχθάνεται τους τσαμπουκάδες και τους τραμπουκισμούς…όποτε ηρεμήστε λίγο!

  2. ΑΞΙΟΣ, ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured