Μουντιάλ 2026: Εκουαδόρ – Κουρασάο 0-0 – Ιστορικός βαθμός με ήρωα γκολκίπερ

NEWSROOM
ΑπόNEWSROOM
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Ο 37χρονος γκολκίπερ του Κουρασάο Ελόι Ρουμ, πραγματοποίησε εξωπραγματική εμφάνιση με 15 σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε όρθια την πρωτάρα εθνική ομάδα του Κουρασάο απέναντι στο Εκουαδόρ παίρνοντας ισοπαλία 0-0 στο Κάνσας για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Μουντιάλ 2026.

Αυτός είναι ο πρώτος βαθμός της μικρής νησιωτικής χώρας στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου και φυσικά πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Το Εκουαδόρ κυριάρχησε στον αγώνα, είχε 28 τελικές εκ των οποίων οι 15 στον στόχο αλλά έπεσε πάνω στον ανίκητο Ρουμ (αγωνίζεται με την Μαϊάμι FC στο αμερικάνικο MLS).

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Πάντως και το Κουρασάο είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες να κάνει τη σούπερ έκπληξη και μάλιστα η μια ήταν διπλή αλλά ο Γκαλίντεζ, ο γκολκίπερ του Εκουαδόρ, σταμάτησε τους Μπακούνα (δυο φορές) και Κομενέντσια (τον σκόρερ στο ματς με τη Γερμανία).

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Γκαλίντεζ, Φράνκο (83′ Πρεσιάντο), Πάτσο, Ιντσάπιε, Αλσιβάρ (46′ Ροντρίγκεζ), Γιεμπόα (89′ Ζόρντι Καϊσέδο), Καϊσέδο, Βίτε, Εστουπινιάν (70′ Ανγκούλο), Πλάτα, Βαλένσια

ΚΟΥΡΑΣΑΟ: Ρουμ, Μπρένετ, Γκάαρι, Ομπίσμπο, Φλοράνους, Φόνβιλ (76′ Ροσόν), Κομενέσια (83′ Ρομεράτο), Λεάντρο Μπακούνα, Ζουνίνιο Μπακούνα (75′ Γκορέ), Τσονγκ (76′ Μαργκαρίτα), Λοκάντια (83′ Καστανίρ)

Share This Article
ΑπόNEWSROOM
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *