Νίστρουπ: «Κάνουμε καλή προετοιμασία»

Ο Παναθηναϊκός έκανε το Σάββατο το «3 στα 3» στα εφετινά φιλικά του, επικρατώντας με 3-0 σκορ της Γκρασχόπερς στη Λεωφόρο.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Γιάκομπ Νίστρουπ, μετά το ματς με τους Ελβετούς, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το πώς κυλάει η προετοιμασία της ομάδας του, με τον ίδιο να στέκεται παράλληλα στην απόδοση των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο στο αποψινό ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δανός τεχνικός:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, ακόμα και αν αγωνίζονται για λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα όσοι μπήκαν έπαιξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές σε πολλές θέσεις. Δεν είμαστε τόσο ευάλωτοι στους τραυματισμούς όπως ήμασταν πριν από τέσσερις εβδομάδες. Προς το παρόν κάνουμε καλή προετοιμασία».

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *