Μητσοτάκης: «Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το γήπεδο που πραγματικά του αξίζει»

Lamianow.gr
Lamianow.gr 2 μήνες ago Add a Comment
Updated 2022/06/10 at 10:10 ΠΜ
2 Min Read
mitsos

Μετά την έκδοση του προεδρικού διατάγματος, που αφορά το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και τη δημοσίευσή του στο ΦΕΚ, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του γι’ αυτή την εξέλιξη και, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι μια ιστορική ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, αξίζει το καλύτερο δυνατό γήπεδο.
Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του, στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για τη Νέα Τούμπα, τονίζοντας ότι πλέον υπάρχει και το κανονιστικό πλαίσιο για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στη δημιουργία ενός νέου γηπέδου και στην ανάπλαση της γύρω περιοχής.

Όπως δήλωσε:

«Έχουμε τώρα στα χέρια μας το κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει, επιτέλους, ένα υπερσύγχρονο νέο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσουμε και σε σημαντική ανάπλαση της περιοχής γύρω από το γήπεδο της νέας Τούμπας.

Από εδώ και στο εξής και σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, έχουμε τη δυνατότητα πλέον να προχωρήσουμε γρήγορα τα έργα, να ολοκληρωθούν οι αδειοδοτικές διεργασίες. Και είμαστε απολύτως σίγουροι ότι τώρα πια και η διοίκηση θα ανταποκριθεί και όπως έχει δεσμευτεί απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο που πραγματικά του αξίζει.

Είμαι προσωπικά πολύ ικανοποιημένος για αυτήν την εξέλιξη. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν να μπορούμε να έχουμε σύγχρονες υποδομές και ο ΠΑΟΚ είναι μία τόσο μεγάλη ομάδα, μία τόσο ιστορική ομάδα, που αξίζει να έχει το καλύτερο δυνατό γήπεδο και αυτή η δυνατότητα πια δίνεται μέσα από το Προεδρικό Διάταγμα».

sdna.gr

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content