«Έχε τον νου σας. Είναι απαράδεκτο», δήλωσε η Μαριάντα Πιερίδη.
Με αφορμή την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για τα γαϊδουράκια που εκμεταλλεύονται σε ορισμένα ελληνικά, η Μαριάντα Πιερίδη εξέφρασε την ενόχλησή της για όσους αντιμετωπίζουν τα ζώα ως αντικείμενα.
«Ξέρετε και από προηγούμενες φορές ότι με ενοχλεί πάρα πολύ, ό,τι έχει να κάνει με ζώα με κάνει θεριό ανήμερο. Δεν υπάρχει μέτρο.
Όσο συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τα ζωάκια ως αντικείμενα εννοείται και θα σας κυνηγήσουμε και θα σας βγάλουμε και θα πούμε ποια νησιά είναι» είπε η Μαριάντα Πιερίδη.
«Έχε τον νου σας. Είναι απαράδεκτο. Κάθε καλοκαίρι έχουμε απίστευτους θανάτους που έχουν να κάνουν με αυτά τα αξιολάτρευτα τετράποδα και όχι μόνο. Οπότε εγώ έχω να πω, το νου σας!» συνέχισε παρακάτω η Μαριάντα Πιερίδη.
newsit.gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.