Δεν υπήρξα ποτέ κρατικοδαίαιτος τόνισε μιλώντας στο OPEN, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μακάριος Λαζαρίδης απαντώντας στην κριτική που δέχεται από την αντιπολίτευση που υποστηρίζει ότι είχε διοριστεί το 2007 χωρίς να έχει πτυχίο.
Ο Μακάριος Λαζαρίδης έδειξε το πτυχίο που είχε πάρει το 1992 από το συγκεκριμένο κολλέγιο και είπε: «Το 2007, μπορούσες να εργαστείς ως μετακλητός υπάλληλος ακόμα και με αυτή την βεβαίωση σπουδών παρά το γεγονός ότι δεν ήταν αναγνωρισμένο πτυχίο». Και πρόσθεσε: «Αυτό συνέβαινε γιατί οι μετακλητοί υπάλληλοι διορίζονται με πολιτική επιλογή του υπουργού και του γ.γ. και δεν περνούν από ΑΣΕΠ».

Τόνισε ακόμα ότι: «Υπήρχαν περιπτώσεις κατά τις οποίες άτομα διορίζονταν ως μετακλητοί και εμφανίζονταν με τίτλους όπως ειδικός σύμβουλος».
Νωρίτερα είπε: «Δεν θα απολογηθώ για επιλογές ζωής που έκανα πριν από 40 χρόνια».
Κατηγόρησε ακόμα τους πολιτικούς του αντιπάλους για «δολοφονία χαρακτήρα» και είπε ακόμα: «τα σκουπίδια του διαδικτύου και οι πολιτικοι αρχηγοί του κοινού ποινικού δικαίου δεν θα με κανουν σαν τα μούτρα τους».
newsit.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.



























Τι βλακειες λέει στο OPEN η ντροπή ντρέπεται
Επειδή ήμουν όμορφος είπε
… Δεν είναι αστείο.
Μας κοροϊδεύουν μπρος στα μούτρα μας ..😡😡
Πόσο θα τους ανεχόμαστε ακόμα..😡
Τσομπανηδες με πτυχία.μολις ανοίξεις το στόμα σου φαίνεται η μόρφωση που έχεις.ενα τσούρμο κατσικλεφτες είστε.
Δεν ονομάζεται πτυχίο, τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών δίνουν βεβαίωση σπουδών! Θα ξεχάσουμε και τα Ελληνικά μας με τους άριστους 😸