Μέχρι τη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανοίξουν τα κομμωτήρια.
Το επαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών, αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ήρθε σε επικοινωνία για το συγκεκριμένο θέμα με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.
Όπως αναφέρει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών «στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα
Τις λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πώς θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση.
Ασφαλώς τα κομμωτήρια έχουν προτεραιότητα για άνοιγμα, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το πώς θα ανοίξουν ξανά οι επιχειρήσεις. Ασφαλώς τα κομμωτήρια έχουν προτεραιότητα για άνοιγμα, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
protothema
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.