To Πάσχα πλησιάζει και δεν ξέρετε από που να επιλέξετε τον παραδοσιακό οβελία αλλά και τα εδέσματα του γιορτινού τραπεζιού; Η απάντηση είναι μια…
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα σύγχρονο κρεοπωλείο με πρότυπες προδιαγραφές, εξαιρετικά προϊόντα και μοναδικές υπηρεσίες. Αλλά πάνω από όλα με φιλότιμους ανθρώπους που θα σου προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και πάντοτε σε πολύ φιλικές τιμές. Κρέατα και κοπές που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Δημιουργίες με φαντασία, απόλυτη ποιότητα και προχωρημένο στιλ, που απογειώνουν τα πιάτα σας.
Το πιο ανατρεπτικό κρεοπωλείο της πόλης… επιστρέφει με νέες -ακόμη πιο νόστιμες γεύσεις – που θα σας ταξιδέψουν στην γευστική απόλαυση!
Στο Κρεοπωλείο Παναγιωτόπουλος μπορείτε πλέον να απολαύσετε κρέατα ξηράς ωρίμανσης!
Τι είναι όμως η ξηρά ωρίμανση; Η ωρίμανση δεν είναι κάτι καινούριο στο κρέας τουλάχιστον για την Ευρώπη και την Αμερική, φυσικά εξελίσσεται ραγδαία και εκεί με μεθόδους και τεχνικές καινούργιες. Υπάρχουν δυο τύποι ωρίμανσης, η λεγόμενη υγρή ωρίμανση που είναι και η πιο συχνή και η ξηρά ωρίμανση. Η ξηρά ωρίμανση αναφέρεται σε κρέας που έχει αποθηκευτεί σε χώρο ελεγχόμενο όσον αφορά στη θερμοκρασία και την υγρασία για χρονικό διάστημα από μία εβδομάδα έως και 10 εβδομάδες ή και περισσότερο και φυσικά είναι τελείως διαφορετικό σε γεύση!
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμβαίνουν δύο σημαντικά πράγματα:
- Τρυφεριοποίηση: γίνεται όταν ένζυμα που απαντώνται φυσικά στο κρέας προκαλούν σπάσιμο ορισμένων από τις σκληρότερες μυϊκές ίνες.
- Αλλαγή γεύσης : Λόγω πολλών μεταβολών που γίνονται κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης, συμπεριλαμβανομένης της ενζυματικής και βακτηριακής δράσης, το κρέας που έχει υποστεί σωστή ξηρά ωρίμανση θα αναπτύξει βαθιά αρώματα όπως αυτά των ξηρών καρπών και του τυριού. Στη διάρκεια της ξηράς ωρίμανσης επίσης οξειδώνεται και το λίπος το οποίο δίνει ακόμα μεγαλύτερο βάθος γεύσης.
Στο Κρεοπωλείο Παναγιώτοπουλος μπορείτε πλέον να απολαύσετε την συγκεκριμένη τεχνική που απογειώνει την… γευστικότητα του κρέατος.
Συν τις άλλοις στο κρεοπωλείο Παναγιωτόπουλος μπορείτε να βρείτε κρέατα τέλειας ποιότητας τα οποία είναι επιμελημένα με φινέτσα και μεράκι ώστε να εκτοξεύσουν την μαγειρικής σας! Υλοποιήστε κάθε γαστρονομική σας σκέψη με μια απλή κίνηση. Δώστε την παραγγελία σας και το προσωπικό του καταστήματος θα την ετοιμάσει και θα σας αποζημιώσει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στα δυνατά σημεία του καταστήματος η εξαιρετική ποιότητα των κρεάτων, που προέρχονται μόνο από ελληνικές φάρμες και δικής του σφαγής (μοσχαράκι, αρνάκι & κατσικάκι, πουλερικά ελευθέρας βοσκής κ.α). Στα συν και τα λουκάνικα δικής του κατασκευής με αυστηρά επιλεγμένα κρέατα και “γεμίσεις” που θα “απογειώσουν” το πιάτο σας. Δοκιμάστε το μπιφτέκι με λουκάνικο και θα μας θυμηθείτε. Εξαιρετικές επίσης και οι παναρισμένες κοτομπουκιές αλλά και οι φτερούγες με σως μπάρμπεκιου.
Ενόψει Πάσχα μπορείτε να βρείτε εξαιρετικής τιμής και ποιότητας αμνοερίφια για τον παραδοσιακό οβελία αλλά και σπληνάντερο, κοκορέτσι, γαρδουμπάκια.
Το κρεοπωλείο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στη Λαμία λειτουργεί από το 2003.
Μια επίσκεψη στην Αθηνών 6 στη Λαμία θα σας… πείσει!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Αθηνών 6, Λαμία Τηλ.: 22310 – 33706