1

Την παράδοση του βόρειου κομματιού της πλατείας Πάρκου ή πιο συγκεκριμένα από την Eurobank ως το πάνω μέρος της πλατείας στο φαρμακείο, έδωσε σε κυκλοφορία το πρωί της Πέμπτης η δημοτική αρχή. Μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων και Ι.Χ στο κομμάτι της πλατείας που πεζοδρομήθηκε ενώ σε αυτό θα κινούνται μόνο τα μέσα μαζικής μεταφοράς (Ταξί και Αστικά Λεωφορεία).  “Θα πρέπει όμως να προσαρμόσουμε την κίνηση των αυτοκινήτων μας στις νέες συνθήκες. Θέλω να κάνω μια έκκληση να περιοριστεί η χρήση του αυτοκινήτου γιατί έτσι η καθημερινότητα όλων μας θα βελτιωθεί. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επαγγελματίες για την υπομονή που έδειξαν…” σημείωσε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος.

[ytp_video source=”a_EIB402xBM”]

Σύμφωνα με τον Κώστα Σταυρογιάννη τα έργα περιμετρικά της πλατείας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς όπως και ο ηλεκτροφωτισμός που τοποθετήθηκε ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και τα έργα εντός της Πλ.Πάρκου. Αν δεν προκύψουν ζητήματα αρχαιολογικής φύσης τότε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου είναι τον ερχόμενο Δεκέμβριο.


Θ. Καραϊσκος: Κάνω έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν την χρήση του αυτοκινήτου

“Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να δούμε από κοντά την πρόοδο των εργασιών στην πλατεία Πάρκου. Είναι ένα έργο που ξεκίνησε προγενέστερα. Είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα του έργου και αυτό είναι το ευχάριστο. Είμαστε εδώ για να παραδώσουμε στην κυκλοφορία το τμήμα της πεζοδρόμησης από την Eurobank ως το πάνω μέρος της πλατείας και από σήμερα θα γίνει αυτό το κομμάτι ήπιας κυκλοφορίας. Δηλαδή θα κινούνται σε αυτό μόνο τα μέσα μαζικής μεταφοράς (αστικά και ταξί) και όχι άλλα οχήματα και Ι.Χ. Αυτό έχει μια συνέπεια να υπάρξει μια δυσκολία στην κίνηση των οχημάτων. Θα πρέπει όμως να προσαρμόσουμε την κίνηση των αυτοκινήτων μας στις νέες συνθήκες. Θέλω να κάνω μια έκκληση να περιοριστεί η χρήση του αυτοκινήτου γιατί έτσι η καθημερινότητα όλων μας θα βελτιωθεί. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επαγγελματίες για την υπομονή που έδειξαν για την εξέλιξη των εργασιών” τόνισε ο δήμαρχος Λαμιέων θ. Καραϊσκος.

Κ. Σταυρογιάννης: Νομίζω ότι θα έχουμε τον Δεκέμβριο αυτό που ζητάμε

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης σημείωσε από την πλευρά του: “Είμαστε σήμερα εδώ με τον δήμαρχο και τις τεχνικές υπηρεσίες για να κάνουμε έναν έλεγχο της πορείας των εργασίων. Παραδίνουμε από σήμερα το συγκεκριμένο κομμάτι της πλατείας ως ήπιας κυκλοφορίας. Όπως και ο ηλεκτροφωτισμός περιμετρικά της Πλατείας. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και τα έργα εντός της πλατείας. Αν δεν προκύψουν προβλήματα πιθανόν αρχαιολογικής φύσης, θεωρώ ότι θα προχωρήσει σύντομα το έργο και θα παραδοθεί στους πολίτες. Θεωρώ ότι όλα πάνε καλά και νομίζω ότι θα έχουμε τον Δεκέμβριο αυτό που ζητάμε”.


           

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος τίμησε στο πρόσωπο του Κελευστή Βασιλείου Κοκορέτση(pics)

Previous article

Λαμία, Αγία Μαρίνα: Πανηγυρικός Εσπερινός στο Ι.Ν του ΚΕΥΠ Λαμίας και στον Ι.Ν. της Αγίας Μαρίνας Στυλίδας

Next article

1 Comment

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΙ ΥΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ? ΕΛΕΟΣ!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like