Εξοργισμένοι περίοικοι μας έστειλαν εικόνες από την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Αγίου Λουκά. Καθημερινά και μετά την σταδιακή άρση της καραντίνας εκατοντάδες άτομα όπως σημειώνουν, μαζεύονται στο σημείο και ότι καταναλώνουν όπως βλέπετε το πετάνε όπου βρεθούν και όπου σταθούν χωρίς να έχουν την στοιχειώδη ευγένεια να σεβαστούν τους ανθρώπους της καθαριότητας που σπεύδουν να καθαρίσουν το χώρο.    Όπως καταγγέλει στο Lamianow.gr κάτοικος της περιοχής: “Κάθε βράδυ ως τις πρώτες πρωινές ώρες μαζεύονται χίλια άτομα σούζες μηχανάκια φασαρία σκουπίδια. Καλούμε την αστυνομία έρχεται κάνει σύστασεις και αποχωρεί. Την επόμενη πάλι τα ίδια. Κάτι πρέπει να γίνει…”. 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Σήμερα Κυριακή, αγόρασα τον καφέ μου & πήγα Αγ. Λουκά. Είδα πολλές σακούλες κίτρινές κρεμασμένες στους θάμνους (εκτός των κάδων).
    Η υπηρεσία πρασίνου θα πρέπει άμεσα (ο χώρος είναι ο καλύτερος στην πόλη για αναψυχή) , να εμπλουτίσει το πράσινο, να τοποθέτηση ξανά αυτόματο πότισμα, να περιποιηθεί δένδρα & θάμνους (χαμηλά κλαδιά, ξερά, κ.λ.π). Επίσης να απομακρυνθούν με τσουγκράνα ξερά φύλλα, κ.λ.π, μέσα από το γκαζόν(ότι απέμεινε) & γύρω στα δένδρα, να σκουπισθούν οι αύλακες ροής ύδατος & να είναι καθαροί. Να τοποθετηθούν & πάλι (έχουν εξαφανιστεί) ξύλινοι πάσσαλοι, με σχοινί. Σκούπισμα των μικρών διαδρόμων (όχι μόνο για τα σκουπίδια, αλλά & τα ξερά κλαδιά η φύλλα). Ακόμη περιποίηση θάμνων & δένδρων πίσω από τις 2 παιδικές χαρές (μικρών –μεγαλυτέρων παιδιών), θυμίζει ζούγκλα…
    Τόσο δύσκολο & ακατόρθωτο είναι ο χώρος, να τύχει περισσότερης & ιδιαίτερης φροντίδας?

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like