Συνεχίζεται η μάχη με τον κορωνοϊο στο Γενικο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με την πιο πρόφατη ενημέρωση στο Νοσοκομείο Λαμίας, 21 ασθενείς νοσηλεύονται νοσούντες με κορονοϊό στο πέτρινο κτίριο , την ώρα που 8 ακόμη άτομα βρίσκονται στη ΜΕΘ  Covid. Η κατασταση είναι κάπως καλύτερη σε σχέση με το τελευταίο διάστημα όπου οι κλίνες στη ΜΕΘ (12) ήταν γεμάτες και στο Πέτρινο οι ασθενείς πλησιάζαν τους 65.

Τώρα σε ότι αφορά  τον εμβολιασμό, ήδη έχουν εμβολιαστεί 480 υγειονομικοί, ενώ σήμερα Τρίτη 12/1/2021 θα εμβολιαστεί ιατρικό/νοσηλευτικό προσωπικό από το Κέντρο Υγείας Λαμίας.

Όσον αφορά τα τεστ κορονοϊού που έγιναν την χθεσινή μερα, κατά πληροφορίες τρια  βρέθηκαν θετικά . Τα τρία άτομα που βρέθηκαν, τέθηκαν σε καραντίνα και ξεκίνησε η ιχνηλάτιση των επαφών τους. Μέχρι σήμερα έχουν σημειωθεί στη Φθιώτιδα 38 θάνατοι που σχετίζονται με τον κορονοϊό.

Στα ευχάριστα των εξελίξεων είναι η κατάσταση του γιατρού-Πνευμονολόγου που αποσωληνώθηκε, αφού υπήρξε βελτίσωση της υγείας του, όπως καλή πορεία έχουν και η γυναίκα του και τα 4 παιδιά του που όλοι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο με κορονοϊό.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like