Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Χαλκομάτας και Ευζώνων στη Νότια πλευρά της πόλης.

Μία οικογένεια με τρία μικρά παιδιά στο όχημα, κατεβαίνε κανονικά την Χαλκομάτας την ώρα που το ασημί Skoda στο οποίο επέβαινε ένας μεσήλικας οδηγός παραβίαζε -σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ- το Stop στην Ευζώνων με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν.

Από την πλαγιομετωπική σύγκρουση το Skoda Κατέληξε στο απέναντι πεζοδρόμιο και ακινητοποιηθηκε πλάι στην κολώνα ηλεκτροφωτισμού ενώ το Mitsubishi στο οποίο επέβαινε η οικογένεια σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Παρά τη σφοδρή σύγκρουση και τους μικροτραυματισμούς που υπήρξαν ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός ούτε στην οικογένεια που επέβαινε στο τζιπ το οποίο κατεβαίνε τη Χαλκομάτας ούτε για τον οδηγό του Skoda, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

“Κάθε τρεις και λίγο σε αυτό το σημείο έχουμε και ένα τροχαίο ατύχημα όσοι βγαίνουν κάθετα στη χαλκομάτας πολλές φορές δεν προσέχουν το STOP με αποτέλεσμα να έχουμε τέτοιου είδους συμβάντα…”  ανέφερε κάτοικος της περιοχής στο Lamianow.gr

Στο σημείο βρέθηκε ομάδα Δίας αλλά και η Τροχαία Λαμίας προκειμένου να διενεργήσει προανάκριση για το ακριβές του συμβάντος.

 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like