Στη μικρή τοπική κοινωνία του Καστρακίου που βρίσκεται σε απόσταση 18 χιλιόμετρων μακριά από το Αγρίνιο, οι πολίτες είναι σε αναβρασμό το τελευταίο διάστημα καθώς πληθαίνουν-και συγκλίνουν- οι πληροφορίες για πιθανή μεταφορά προσφύγων στον παραδοσιακό ξενώνα-οικισμό που λειτουργούσε επί χρόνια και πλέον ιδιοκτησιακά έχει περάσει σε Τράπεζα.

Πολίτες βρέθηκαν το πρωί στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Αγρινίου – Εμπεσού , στο σημείο του δρόμου που έχει κατεύθυνση προς Καστράκι,  διαμαρτυρόμενοι για την φημολογούμενη έλευση μεταναστών στην περιοχή τονίζοντας πως  κανείς αρμόδιος δεν τους έχει ενημερώσει επίσημα.

Υποστήριξαν ότι η περιοχή τους είναι ήδη αρκετά επιβαρυμένη λόγω του φράγματος και του ΧΥΤΑ που βρίσκεται σε αυτή και πλέον ενδέχεται να επιβαρυνθεί περισσότερο με την παρουσία μεταναστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι και με το προφίλ των μεταναστών που ενδέχεται να μεταφερθούν στον ξενώνα καθώς δεν γνωρίζουν αν εκεί θα φιλοξενηθούν οικογένειες ή όχι.

Πηγή:agrinionews.gr

1 Comment

  1. Όλη η Ελλάδα καζάνι που βράζει, ανεπιθύμητες οι ορδές των λαθραίων.
    Μην πιστεύετε πολιτικούς και δημοσιογράφους, και αυτοί επίσης παντού ανεπιθύμητοι είναι,σε λίγο θα το διαπιστώσουν στο πετσί τους.
    Δεν θα περάσει η ισλαμοποιηση της χώρας μας.
    Περίθαλψη και δουλειά δώσαμε τόσα χρόνια σε όλα τα Βαλκάνια,ε όχι και να δώσουμε στο Πακιστάν, Αφγανιστάν, και σε όλα τα σταν…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ