Η επιτυχία ενός φροντιστηρίου μετριέται με το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών του στις εξετάσεις. Σωστά; Η δική μας επιτυχία είναι, εκτός από τον εντυπωσιακό αριθμό των επιτυχόντων μας, η ουσιαστική γνώση που αποκτούν οι μαθητές μας σε όλες τις ξένες γλώσσες που προσφέρουμε.

Γιατί η επιτυχία στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη είναι πραγματική και χτίζεται βήμα-βήμα.

Τα «Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη» χτίζουν βήμα – βήμα την επιτυχία τους, η οποία βασίζεται στην μεθοδική δουλειά που γίνεται στα τμήματά τους και στην παρότρυνση των καθηγητών προς τους σπουδαστές να αγαπήσουν προτίστως τη γλώσσα που διδάσκονται.

Άλλωστε, η επιτυχία του φροντιστηρίου βασίζεται στις καινοτομίες που έχει εισάγει στον τρόπο διδασκαλίες.

Μερικές από τις καινοτομίες  που έχουμε αναπτύξει στα Stathogianni Schools  :

 1. Οι καθηγητές μας στην πλειοψηφία τους διδάσκουν τη μητρική τους γλώσσα.
 2. Διαμορφώνουμε σωστά τα ολιγομελή τμήματα κι έτσι το μάθημα αποκτά τα πλεονεκτήματα ενός ιδιαίτερου.
 3. Προσφέρουμε όσες ώρες μαθημάτων χρειάζονται, ώστε οι μαθητές μας να είναι και να νιώθουν σωστά προετοιμασμένοι και απόλυτα έτοιμοι για τις εξετάσεις τους
 4. Δίνουμε προτεραιότητα στη μάθηση και όχι στην ταχύτητα. Χρησιμοποιούμε όσο χρόνο χρειάζεται ώστε όλοι μας οι μαθητές να λάβουν σωστές γνώσεις.
 5. Φέρνουμε στην αίθουσα την έννοια και την ουσία της διαδραστικότητας σε όλες τις αίθουσες Διδασκαλίας
 6. Έχουμε Αίθουσες διδασκαλίας και όχι τάξεις (ενιαία τραπέζια τα οποία προάγουν τη συνεργασία τόσο μεταξύ των μαθητών, όσο και των μαθητών με τον καθηγητή)
 7. Προσφέρουμε ιδιαίτερα αλλά και εντατικά μαθήματα.
 8. Συνεργασία με λογοθεραπευτές και παιδοψυχολόγους 

Στα «Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη» παραδίδονται μαθήματα για όλα τα πτυχία σε Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Από αρχάριους έως το ανώτατο επίπεδο. Σε ταχύρρυθμα εντατικά τμήματα, ή και ατομικά μαθήματα των πρώτων βασικών επιπέδων γλώσσας, έως και μαθήματα ανωτάτου επιπέδου Proficiency καθώς και ειδικά προγράμματα προετοιμασίας εισαγωγής και σπουδών σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, καλύπτοντας έτσι  όλες της ηλικιακές ανάγκες.

Μία πολύ σημαντική καινοτομία που έχουν εισάγει, είναι το πρόγραμμα «Bring a Friend». Συστήνοντας ο σπουδαστής ένα φίλο του, με την εγγραφή έχει έκπτωση 10% αντίστοιχα στα δίδακτρα. Η αξία της έκπτωσης ισχύει δε, προσθετικά για κάθε επιπλέον φίλο.

Παράλληλα, όλοι οι μαθητές Αγγλικών στο φροντιστήριο, έχουν το δικαίωμα να διδαχθούν και μία δεύτερη γλώσσα έχοντας έκπτωση 50%, ενώ ισχύουν σημαντικές εκπτώσεις σε αδέρφια, πολύτεκνους, ανέργους κ.α.

Σημαντικό είναι δε και το κοινωνικό έργο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη. Στοχεύοντας στην ψυχαγωγία και τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών, τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται με τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της πόλης μας “Aκαδημία Ποδόσφαιρου Λαμίας, «Serpanos FC» και «Αστέρας Λαμίας».

Η υποστήριξη και η βοήθεια που τυγχάνουν οι μικροί αθλητές είναι μεγάλη, ούτως ώστε να χτίσουν το μέλλον τους πάνω σε γερές βάσεις.

«Σας προσκαλώ λοιπόν να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας, να σας ενημερώσουμε διεξοδικά για τα πρωτοποριακά προγράμματα που έχουμε καταρτίσει και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

Σας καλούμε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδας μας www.Stathogianni.gr αλλά θα μας ήταν μεγάλη χαρά να σας γνωρίσουμε και από κοντά.

Μη ξεχνάτε ότι μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους για την τελική επιτυχία !

Εύχομαι σε όλους μας :  Καλή σχολική χρονιά !!!!!!!»

Αθηνά Σταθογιάννη  – Διευθύντρια Σπουδών


Η Αθηνά Σταθογιάννη, Διευθύντρια Σπουδών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη είναι Ελληνο-αμερικανίδα, γεννημένη στο Κεντάκι της Αμερικής , διδάσκει την μητρική της γλώσσα την Αγγλική,  με σπουδές στο University of Cincinnati & Celt Athens .


 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Καθημερινά :
Πρωί: 11.00 πμ – 1.00 μμ
Απόγευμα: 6.30μμ – 8.30 μμ ( εκτός Τετάρτης που τα σχολεία μας θα είναι ανοικτά το πρωί από 11:00 με 1:00.)

Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη

 • Λ. Αθηνών 110, Ν. Άμπλιανη, Λαμία
  Τηλ: 22313-00321
 • Μητροπόλεως 13, Στυλίδα
  Τηλ: 22380-22422  

stathogianni.gr

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured