Ηλεκτρικές κουβέρτες: Σχεδόν 100% αύξηση στις πωλήσεις από πέρυσι

Lamianow.gr
Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read
Screenshot 2022 10 04T135754.891

Το ρεύμα, ανεβαίνει. Το πετρέλαιο θέρμανσης επίσης ανεβαίνει. Το φυσικό αέριο έχει γίνει… άπιαστο όνειρο. Οι πολίτες λοιπόν αναζητούν φθηνούς τρόπους να ζεσταθούν μειώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση ενέργειας.

Ένας απ’ αυτούς, είναι οι ηλεκτρικές κουβέρτες. Μιλώντας σχετικά ο έμπορος ηλεκτρικών ειδών, Νίκος Καρώνης είπε στο Open ότι «πέρυσι, οι κουβέρτες δεν είχαν ζήτηση μέχρι να αρχίσουν τα βαριά τα κρύα. Τώρα ο κόσμος αναζητεί φθηνούς τρόπους για να ζεσταθεί τον προσεχή χειμώνα, και ήδη από τον Αύγουστο ψάχνουν τρόπους. Ένας εξ αυτών είναι και οι ηλεκτρικές κουβέρτες και τα ηλεκτρικά υποστρώματα. Την περασμένη εβδομάδα πουλήσαμε πάνω από 130 κομμάτια» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην κατανάλωση τόνισε ότι είναι αρκετά χαμηλή και ειδικά για τα υποστρώματα: «Τα υποστρώματα έχουν 60 watt κατανάλωση στο τέρμα, στην μεγαλύτερη βαθμίδα. Υπολογίζεται ότι η κατανάλωση που έχει είναι πολύ χαμηλή, ακόμα κι αν είναι αναμμένο για 8 ώρες» είπε και πρόσθεσε πως οι ηλεκτρικές κουβέρτες και τα ηλεκτρικά υποστρώματα «δεν εγκυμονούν κινδύνους, αν χρησιμοποιούνται βάσει προδιαγραφών».

Οσον αφορά στο κόστος είπε ότι οι τιμές έχουν συγκρατηθεί. «Οι τιμές τους ξεκινούν από 15 ευρώ αυτές που δεν πλένονται κι αυτές που πλένονται ξεκινούν από 25 ευρώ» και κατέληξε λέγοντας ότι όταν εξαντληθεί το στοκ που έχουν τα μαγαζιά κι έρθουν καινούριες παραλαβές, η τιμή τους θα πάρει μια αύξηση της τάξης του 20%.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *