Υλικά συνταγής
- 10 πιτες (αράβικες)
- 1 μαστέλο Χίου (κατσικάκι ή μαλακό τυρί) κομμένο σε φέτες
- 5 φέτες γαλοπούλα ψητή
- 5 φέτες ζαμπόν μπούτι ψητό
- 1-2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
- 1 πιπεριά πράσινη σε φέτες
- 1 πιπεριά κόκκινη σε φέτες
- 4-5 κ.σ. σπιτική κέτσαπ καυτερή
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
- Απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα τις πίτες κομμένες στη μέση. Αλείφουμε κάθε φέτα με 1 κουταλάκι κέτσαπ.
- Προσθέτουμε, τα αλλαντικά, το μαστέλο, τις φέτες ντομάτας και τις πιπεριές.
- Ψήνουμε στο γκριλ στους 180-200οC μέχρι να ροδίσουν και να λιώσει ελαφρώς το τυρί. Σερβίρουμε αμέσως.
Contents

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.