Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision – Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Αναχωρεί η Μαρίνα Σάττι μαζί με την ελληνική αποστολή της Eurovision για το Μάλμε της Σουηδίας, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός φέτος.

Τις τελευταίες δηλώσεις σε ελληνικό έδαφος έκανε η Μαρίνα Σάττι στην κάμερα του Open, αναφορικά με την συμμετοχή της στην Eurovision που θα γίνει σε μερικές μέρες. Σήμερα Κυριακή (29.04.2024), η τραγουδίστρια αναχωρεί μαζί με την ομάδα της ελληνικής αποστολής για Σουηδία προκειμένου να ξεκινήσει τις πρόβες της στη σκηνή του Μάλμε. 

«Είμαστε έτοιμοι, σήμερα ταξιδεύουμε και αύριο το πρωί έχουμε την πρώτη πρόβα. Κρατάμε δυνάμεις. Θελω να δω αύριο πως θα είναι εκεί, τι αλλαγές και προσαρμογές θα κάνουμε», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.
Και πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενη, προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη. Θα χορέψουμε πάνω στη σκηνή, θα έχει πολύ διαφορετικές σκηνές κι εικόνες, ανυπομονούμε, ανυπομονώ να τα δείτε κι εσείς».

Σχετικά με την εμφάνισή της και το ρούχο που θα φορέσει: «Έχουμε επιλέξει το φόρεμα, είναι ροζ μωβ λιλά και από κάτω θα έχω μία συγκλονιστική μπότα». 

Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 7 Μαΐου έως το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.