Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά που δόξασε τη Μαγνησία / Επετειακές εκδηλώσεις στο βουνό των Κενταύρων (βίντεο) - LamiaNow.gr - Ειδήσεις από τη Λαμία
Connect with us

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά που δόξασε τη Μαγνησία / Επετειακές εκδηλώσεις στο βουνό των Κενταύρων (βίντεο)

Published

on

Πολλαπλά οφέλη αποκόμισε η Μαγνησία από τα γυρίσματα της ταινίας «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά» που πραγματοποιήθηκαν στη Μακρινίτσα, με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, καθιστώντας τη γνωστή στο πανελλήνιο. Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας, στις 27 Οκτωβρίου του 1969, η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Θεσσαλίας προτείνει μια σειρά από εκδηλώσεις με πανελλαδική εμβέλεια και επίκεντρο τη Μακρινίτσα.

 Στα σοκάκια της Μακρινίτσας γυρίστηκε η ταινία που άφησε εποχή, με πρωταγωνιστές δύο θρυλικές προσωπικότητες, που άφησαν εποχή στο καλλιτεχνικό στερέωμα, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.
Η καλλιτεχνική τους παρουσία παραμένει ζωντανή μέσα από τις ταινίες του παλιού κινηματογράφου και την καλλιτεχνική τους παρακαταθήκη που συγκινεί και τις νεότερες γενιές. Στο έγγραφο που κοινοποίησε η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Θεσσαλίας σε όλους τους συναρμόδιους φορείς του Δήμου Βόλου και του Υπουργείου Τουρισμού, την Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας και τους επαγγελματίες της Μακρινίτσας, ήδη από τον Οκτώβριο του 2018, υπογραμμίζονται τα οφέλη που θα προκύψουν από την αξιοποίηση της κινηματογραφικής ταινίας «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά», που άφησε εποχή.
Το 2019 συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη προβολή της πέμπτης εμπορικότερης ελληνικής ταινίας όλων των εποχών, η οποία γυρίστηκε, σε πολύ μεγάλο βαθμό, στη Μακρινίτσα, ενώ σειρά πλάνων γυρίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή.
Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Θεσσαλίας προτείνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου, καθώς εκλαμβάνεται ως «χρονικό σημείο έναρξης» για την υψηλή, για τη Μακρινίτσα, χειμερινή περίοδο και οι προτεινόμενες δράσεις εκτιμάται ότι θα αποτελέσουν τονωτική «ένεση» και για τους γειτονικούς προορισμούς. «Η Υπηρεσία μας, μεταξύ άλλων νομοθετημένων και θεσμοθετημένων αρμοδιοτήτων, φέρει και την υποχρέωση να αναζητεί τρόπους και δράσεις τουριστικής στρατηγικής, ανάπτυξης και ενδυνάμωσης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.
“Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, σκεφτήκαμε πως δεν είναι δυνατόν να προσπεράσουμε την εξαιρετική χρονική συγκυρία που μας δίνεται από την συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την πρώτη προβολή της ταινίας την οποία τα τηλεοπτικά κανάλια τιμούν συνεχώς και η οποία έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές» υπογραμμίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Νίκος Σαρούκος, προϊστάμενος ελέγχου, επιθεωρήσεων και τουριστικής ανάπτυξης της ΠΥΤ Θεσσαλίας, ο οποίος κατέθεσε την πρόταση με τη συγκατάθεση της Υπηρεσίας.

Ειδική προβολή

Το σημείο που έχει εντυπωθεί στη μνήμη του κοινού είναι η Μακρινίτσα, ανεξάρτητα αν το σενάριο της ταινίας ήθελε η πλοκή να διαδραματίζεται στο μη υπαρκτό χωριό «Κρυόβρυση» της Πιερίας και για αυτό τον λόγο οι προτεινόμενες εκδηλώσεις έχουν ως επίκεντρο τη συγκεκριμένη περιοχή.
Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων προτείνεται ειδική προβολή της ταινίας είτε στον χώρο της κεντρικής πλατείας του χωριού όπου γυρίστηκε πλήθος πλάνων, είτε στον αύλειο χώρο του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου γυρίστηκαν τα πλάνα από το γλέντι του γάμου.
Η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού προτείνει να προσκληθούν εν ζωή συντελεστές της ταινίας, ηθοποιοί, τεχνικοί, αλλά και προσωπικό της Finos Film που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες, ενώ όπως σημειώνει ο Νίκος Σαρούκος «η Διεύθυνσή μας έχει ήδη διασφαλίσει τη συμβολή της Finos Film στο συγκεκριμένο ζήτημα». Για λόγους ενίσχυσης της προτεινόμενης δράσης προτείνεται μεταξύ των προσκεκλημένων να συγκαταλεχθούν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και ο Αποστόλης Τότσικας, γιος του ηθοποιού Γιάννη Τότσικα, ο οποίος είχε τον ρόλο του τηλεγραφητή στην ταινία.
Εφόσον υπάρχει η τεχνική δυνατότητα, προτείνεται η εισαγωγή υπότιτλων στην ταινία, οι οποίοι θα δίνουν θεματικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ταινία, ενώ η δράση μπορεί να προωθηθεί από τη διοργανώτρια αρχή με banner στις εισόδους της πόλης, τους σταθμούς του ΚΤΕΛ, του ΟΣΕ, το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, όσο και σε σημεία εντός της πόλης καθώς και μέσω της ιστοσελίδας του διοργανωτή. Παράλληλα, και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, προτείνεται επιπλέον προβολή κατά το διάστημα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου καθόσον το σενάριο της ταινίας επικεντρώνεται στην απαρχή του Ελληνοϊταλικού Πολέμου του 1940 και στα χρόνια της Κατοχής που ακολούθησαν.

Δράση πανελλήνιας εμβέλειας

Στην εκδήλωση θα προσκληθούν τηλεοπτικά κανάλια για τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή, η οποία πέραν των ηλεκτρονικών θα επεκταθεί και σε έντυπα μέσα. Στο μεταξύ «η Διεύθυνσή μας έχει ήδη προχωρήσει σε πρώτες διερευνητικές επαφές με την αρχισυνταξία τηλεοπτικών περιοδικών ποικίλης ύλης πανελλήνιας εμβέλειας, τα οποία έχουν δείξει κατ’ αρχήν ενδιαφέρον, εφόσον προσφερθούν στέγαση και διατροφή για το συνεργείο που θα παραβρεθεί στο γεγονός» υπογραμμίζει ο κ. Σαρούκος.
Οι προτάσεις της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού προέκυψαν σε συνδυασμό με την πρώτη προσέγγιση που έχει γίνει με την τοπική κοινότητα της Μακρινίτσας, ενώ όπως αναφέρει ο ίδιος «από συνάντησή μας με επαγγελματίες της Μακρινίτσας έχουμε ήδη εισπράξει θετική απάντηση ως προς τη δωρεάν προσφορά κλινών και διαμονής σε προσκεκλημένους, δωρεάν γευμάτων και δείπνων, όλα στο πλαίσιο μιας ρήτρας ανταλλαγής υπηρεσιών», σημειώνει ο προϊστάμενος ελέγχου.

Εξασφάλισαν πνευματικά δικαιώματα

Η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού έχει διασφαλίσει την επιτυχία του εγχειρήματος και έχει ήδη εξασφαλιστεί κατ’ αρχήν δικαιώματα για μία μέρα θεματικής προβολής από την Finos Film και τους οργανισμούς πνευματικών δικαιωμάτων. Οι οργανισμοί πνευματικών δικαιωμάτων που έχουν ήδη αποστείλει την έγγραφη συγκατάθεσή τους για την προβολή της ταινίας είναι οι «ΑΘΗΝΑ» Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Δημιουργών Θεατρικών και Οπτικοακουστικών Εργων, «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών και «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ» Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων Διευθυντών Φωτογραφίας, Σκηνογράφων, Μοντέρ, Ηχοληπτών, Ενδυματολόγων.
Σκοπός της πρότασης είναι πέραν της αυτονόητης ενίσχυσης της επισκεψιμότητας με προφανή οφέλη όχι μόνο για τη Μακρινίτσα, να υπάρξουν τουριστικά οφέλη και για τους «δορυφορικούς» προορισμούς όπως η Πορταριά, ο Βόλος, οι Σταγιάτες, η Κουκουράβα, ενώ βασικός στόχος είναι να «επιστρέψει» το Πήλιο ως φυσικό τηλεοπτικό και κινηματογραφικό πλατό με ποικίλα πολλαπλασιαστικά οφέλη σε δεύτερο χρόνο, με την συνδρομή και στήριξη των συναρμόδιων τοπικών φορέων.\

Ταινία που άφησε εποχή

Το 1968 ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά», με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τη συμμετοχή πλειάδας γνωστών ηθοποιών και πολλών κατοίκων του χωριού, ενώ ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο του 1969. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στη Μακρινίτσα. Ωστόσο, για τις ανάγκες της παραγωγής η περιοχή μετονομάστηκε «Κρυόβρυση». Πολλά από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου βρέθηκαν στη Μακρινίτσα και πλαισίωσαν τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές. Τον ρόλο του προέδρου υποδύθηκε ο Παντελής Ζερβός, ενώ το υπόλοιπο καστ απαρτιζόταν, μεταξύ άλλων, από τους Σπύρο Καλογήρου, Αγγελο Αντωνόπουλο, Μάκη Ρευματά και Αγγέλα Καζακίδου. Στην ταινία επίσης εμφανίζεται στο ρόλο του τηλεγραφητή του χωριού, του Κυριάκου, ο οποίος αντιτάσσεται στους Γερμανούς ο ηθοποιός Γιάννης Τότσικας, πατέρας του Αποστόλη Τότσικα. «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά» προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 1969 και έκοψε 739.000 εισιτήρια. Αποτελεί, μέχρι σήμερα, την τρίτη πιο εμπορική ταινία του ελληνικού κινηματογράφου μετά την «Αρχόντισσα και τον αλήτη» και την «Υπολοχαγό Νατάσα».

www.taxydromos.gr

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμπάκα: Το δώρο που άλλαξε τη ζωή της – Η στροφή της κοπέλας στα χρόνια της κρίσης [pics]

Published

on

Η Λίνα Μπιτσιούνη είναι γητευτής αλόγων από την Καλαμπάκα. Με τρόπο που μοιάζει μαγικός εκπαιδεύει άλογα τα οποία συμμετέχουν στη θεραπευτική ιππασία και προσφέρουν τις ξεχωριστές τους υπηρεσίες, σε άτομα που πραγματικά τις έχουν ανάγκη.

«Από μικρή, θυμάμαι, αγαπούσα πολύ τα ζώα και πάντα είχαμε σκυλιά και γάτες, αλλά ποτέ άλογα. Πριν από εννέα χρόνια λοιπόν, η αδελφή μου αποφάσισε να πάρει άλογο, έτσι αποκτήσαμε το πρώτο μας άλογο. Μετά από μερικούς μήνες το άλογο (φοράδα) μας γέννησε και η αδελφή μου, μού είπε: «Λίνα, αυτό το πουλάρι είναι δικό σου!»». Έτσι άλλαξε η ζωή της Λίνας Μπιτσιούνη, όπως περιγράφει στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, και από τεχνολόγος γεωπόνος, που είναι η βασική ενασχόληση της, πλέον είναι και μια από τις πιο επιτυχημένες εκπαιδεύτριες αλόγων θεραπευτικής ιππασίας.

«Το σημαντικότερο είναι να μπορείς να επικοινωνείς με τα άλογα»

«Σκέφτηκα: «ένα άλογο δικό μου; Πρέπει να μάθω όσα περισσότερα μπορώ»! Έτσι άρχισα να διαβάζω βιβλία και να βλέπω βίντεο. Κάπως έτσι, σε ένα βίντεο, είδα τον Σταυρό Βεργή (Eλληνοαυστραλός εκπαιδευτής) και εντυπωσιάστηκα με αυτά που έβλεπα.

Άλογα δύστροπα, επιθετικά, με πολύ άσχημες συμπεριφορές, μέσα σε λίγες ώρες δουλειάς γίνονταν άλλα άλογα, σαν να βρήκαν έναν άνθρωπο να τα καταλαβαίνει, να μιλάει τη γλώσσα τους. Αυτό μας δίδαξε ο Σταυρός Βεργής: επικοινωνία με το άλογο», ανέφερε η νεαρή γητευτής αλόγων και εξηγεί: «ξεκίνησα να πηγαίνω σε σεμινάρια, στην αρχή ως θεατής και έπειτα ως βοηθός του. Έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι με την εκπαίδευση των αλόγων, με μάγευε όλο αυτό, να βλέπω άλογα να αλλάζουν μέρα με την μέρα».

«Η βία έχει μόνιμες, αρνητικές επιπτώσεις πάνω στο άλογο»

Με περισσή αγάπη, μιλάει για τις δυσκολίες, αλλά και για τις υπέροχες στιγμές που ζει κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης αλόγων. «Η επικοινωνία με το άλογο είναι ό,τι πιο σημαντικό και αυτό που αγνοούμε πιο συχνά. Χωρίς σωστή (ή καθόλου) επικοινωνία, καταλήγουμε στο να χρησιμοποιήσουμε βία και αυτή δεν αποφέρει ποτέ καλά αποτελέσματα, σίγουρα έχει αρνητικές επιπτώσεις πάνω στο άλογο, στις περισσότερες των περιπτώσεων μόνιμες.

Αναμφίβολα όλα τα άλογα δεν είναι ίδια. Υπάρχουν άλογα που ίσως έχουν κακοποιηθεί ή εκπαιδευτεί με βίαιο τρόπο. Εκεί σίγουρα είναι πιο δύσκολος ο ρόλος μας, γιατί το άλογο ίσως αντιδράσει με επιθετικότητα (κλωτσιές, δαγκωματιές κ.α.) και αυτό συμβαίνει γιατί αυτή είναι η άμυνά του στις άσχημες συμπεριφορές και συνθήκες. Καλούμαστε, λοιπόν, εμείς με θετική πάντα προσέγγιση και με μεγάλη επιμονή να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους, όσος χρόνος και αν χρειαστεί», επισήμανε.

Θεραπευτική ιππασία: Η στοργή είναι στη φύση του αλόγου

Σχετικά με τη θεραπευτική ιππασία και τα οφέλη της σε άτομα με ξεχωριστές ικανότητες και κινητικές δυσκολίες, η επιτυχημένη εκπαιδεύτρια είπε πως: «Η στοργή είναι στη φύση του αλόγου, όπως και η ενσυναίσθηση, ο συντονισμός με την ενέργεια του άλλου, γι’ αυτό και το άλογο μπορεί να δίνει πληροφορίες χωρίς λόγια στην εν γένει και ειδικότερα στην θεραπευτική σχέση. Επίσης, η κίνηση του αλόγου προσομοιάζει πολύ στην ανθρώπινη κίνηση και με αυτόν τον τρόπο μπορούν να βοηθηθούν άτομα με κινητικές δυσκολίες».

Αυτό όμως που τη συγκινεί περισσότερο από όλα στην ενασχόληση της με τα άλογα είναι η πρόθεσή τους να την ευχαριστήσουν κάνοντας αυτό που τους ζητάει. «Με συγκινεί πραγματικά όταν τα άλογα κάνουν πράγματα για σένα τα οποία είναι ενάντια στη φύση τους. Ξέρετε ότι το άλογο από τη φύση του είναι ζώο θήραμα, όταν δεν έχει πόδια δεν μπορεί να τρέξει, άρα πεθαίνει και όταν εγώ του ζητάω να ξαπλώσει, δηλαδή «του παίρνω τα πόδια», είναι σαν να πεθαίνει. Φανταστείτε λοιπόν πόσο με εμπιστεύεται για να το κάνει… Αυτό βέβαια για να γίνει θέλει χρόνια δουλειάς» υπογραμμίζει.

Ένας από τους σημαντικότερους όμως λόγους, για τον οποίο αποφάσισε να ασχοληθεί με την εκπαίδευση, είναι διότι όπως της δίδαξε ο δάσκαλος της, ήθελε να βοηθήσει τα ίδια τα άλογα. «Δεν το κάνουμε για να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με τα άλογα, αλλά για να βοηθήσουμε άλογα που έχουν πρόβλημα με τους ανθρώπους» είπε ότι της τόνιζε συνεχώς.

«Τα άλογα μού έχουν αλλάξει την ζωή και πλέον δεν μπορώ να τη φανταστώ χωρίς αυτά! Σήμερα, μπορώ να φανταστώ να μην δουλεύω πάνω στο επάγγελμα μου, αλλά όχι να μην δουλεύω με τα άλογα…» εκμυστηρεύεται η νεαρή γητευτής.

newsit.gr

Continue Reading

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ολοκληρώθηκε η έρευνα για τη «διάρρηξη της δεκαετίας» – Δίωξη για την κλοπή που συζητήθηκε – video

Published

on

Ποινική δίωξη κατά αγνώστων για διακριμένη περίπτωση κλοπής από δύο ή περισσότερα άτομα, άσκησε η Εισαγγελία Βόλου για την κλοπή από το σπίτι του 92χρονου Γεώργιου Δεληγεώργη αδερφού του γνωστού από τις δωρεές στον Δήμο και την Εκκλησία Βολιώτη Νίκου Δεληγεώργη.

Στις γιορτές των Χριστουγέννων του 2017 οι  διαρρήκτες έμπαιναν σε διαμέρισμα γ’ ορόφου πολυκατοικίας στον Βόλο των δύο αδελφών σπάζοντας την πόρτα με λοστό. Οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό αλλά και χρυσές λίρες.

Η αστυνομική έρευνα για τη συλλογή κάθε χρήσιμου στοιχείου γύρω από την περίεργη υπόθεση που μέχρι σήμερα εξακολουθεί να την καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο διάστημα και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου. Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης η δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή Βόλου ο οποίος τώρα θα καλέσει για καταθέσεις κάθε εμπλεκόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περίεργη κλοπή εκτιμάται ότι εμπλέκονται τουλάχιστον δύο άτομα όμως τα στοιχεία τους δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί. Οι δράστες οι οποίοι προφανώς χτύπησαν στοχευμένα και με επαγγελματισμό δεν άφησαν πίσω τους κανένα απολύτως στοιχείο ώστε να μπορέσει να διαλευκανθεί κάποια πτυχή της υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί που έκαναν φύλλο και φτερό όλους τους χώρους του σπιτιού δεν έχουν βρει κανένα δακτυλικό αποτύπωμα ούτε και DNA και συνέχιζαν τις έρευνες επί μήνες. Διαφωτιστικά στοιχεία για την υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξαν ούτε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην οποία προέβησαν οι αστυνομικές αρχές, ούτε και από τις καταθέσεις που ελήφθησαν οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες είναι περισσότερες από πενήντα.

Το θέμα της διάρρηξης πάντως απασχόλησε έντονα πριν από περίπου δύο χρόνια. Η αρχική καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, μιλούσε σύμφωνα με πληροφορίες, για 1,3 εκ.€ και 400 χρυσές λίρες που έκαναν φτερά. Η επανακαταμέτρηση έδειξε πως οι λίρες που πήραν οι δράστες ήταν 900.

Αργότερα πάντως, ο Γιώργος Δεληγεώργης που μίλησε στον τοπικό σταθμό Astra, όσο και ο αδερφός του που «βγήκε» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, υποστήριξαν πως τα ποσά που ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Continue Reading

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Λεωφορεία και αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν από τα χιόνια στο Στόμιο

Published

on

Όπως καταγγέλλουν επιβάτες, οι αρχές ενημερώθηκαν από τις 10.30 το πρωί για το πρόβλημα στη μετακίνηση, όμως το εκχιονιστικό έφθασε εκεί μόλις πέντε λεπτά πριν από τις 3 το μεσημέρι

Εγκλωβισμένοι για περίπου 4,5 ώρες παρέμειναν οι επιβάτες πέντε λεωφορείων και δεκάδων οχημάτων στην ιερά μονή του Αγίου Δημητρίου στο Στόμιο, λόγω της χιονόπτωσης.

Όπως καταγγέλλουν επιβάτες, οι αρχές ενημερώθηκαν από τις 10.30 το πρωί για το πρόβλημα στη μετακίνηση, όμως το εκχιονιστικό έφθασε εκεί μόλις πέντε λεπτά πριν από τις 3 το μεσημέρι.

xioni-stomio3
xioni-stomio2
xioni-stomio-780x405

Πηγή: www.onlarissa.gr

Continue Reading
Advertisementkonstantinos_kolovos

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Toπικά7 ώρες ago

Καμμένα Βούρλα: Ο σκύλος “ξέθαψε” τα ναρκωτικά του… 48χρονου! [εικόνες]

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη χθες (22-02-2019) το πρωί...

Toπικά8 ώρες ago

Η “Ωκεανίδα” έφτασε και στη Λαμία / Χιονίζει αυτή την ώρα στην Βόρεια πλευρά της πόλης (βίντεο)

Τα προγνωστικά των μετεωρολόγων επιβεβαιώθηκαν και λίγο πριν τις 10 το βράδυ η Ωκεανίδα επισκέφθηκε και την πόλη της Λαμίας....

ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες ago

Πινακίδα έπεσε πάνω σε φωτογράφο στο ΟΑΚΑ! Κινδύνευσε από τους «ισχυρούς» ανέμους

Ο δυνατός άνεμος στο ΟΑΚΑ έκανε δύσκολη τη δουλειά των παικτών της ΑΕΚ και του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και των...

Κόσμος8 ώρες ago

Βενεζουέλα: Ένταση στα σύνορα με Κολομβία – Φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια επιχειρούν να τα διασχίσουν

Με ρίψη δακρυγόνων οι δυνάμεις ασφαλείας στη Βενεζουέλα επιχειρούν να αποτρέψουν την είδοδο της ανθρωπιστικής βοήθειας στη χώρα. Τέσσερα φορτηγά...

Super League8 ώρες ago

Ο Μπογέ… ξελάσπωσε την ΑΕΚ στη νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Λούκας Μπογέ, o οποίος «χτύπησε» στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων (4΄ και 47΄), η ΑΕΚ...

Φεβρουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Διαβάζονται