Γεωργιάδης: «Ο Σαμαράς δεν είναι ακροδεξιός, υπήρξε πρόεδρος της ΝΔ -Πάνω απ’ όλα η παράταξη»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις δηλώσεις για τον Αντ. Σαμαρά. Τόνισε ότι η ΝΔ είναι πάνω από τα πρόσωπα.

1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Διαφορετική άποψη σχετικά με τη δήλωση Θεοχάρη για τον Αντ. Σαμαρά εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, εικάζοντας ότι η έγινε «εκ παραδρομής».

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1 FM, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών, Χάρη Θεοχάρη, και τον χαρακτηρισμό «ακροδεξιός» που απέδωσε στον Αντ. Σαμαρά, δήλωσε:

«Θέλω να πιστεύω ότι τα είπε εκ παραδρομής για τον Σαμαρά», προσθέτοντας ότι «οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ χρήζουν σεβασμού».

«Ο κ. Σαμαράς δεν είναι ακροδεξιός, υπήρξε πρόεδρος της ΝΔ»
«Ο κ. Σαμαράς δεν είναι ακροδεξιός, υπήρξε πρόεδρος της ΝΔ», τόνισε κ. Γεωργιάδης, ο οποίος, αναφερόμενος στην πιθανότητα δημιουργίας κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό, επισήμανε ότι δεν γνωρίζει αν θα κάνει κάτι τέτοιο και υπογράμμισε ότι «το θεωρώ μεγάλο λάθος για έναν βασικό λόγο, πάνω από τα πρόσωπα είναι η παράταξη».

«Η ΝΔ είναι πάνω από τα πρόσωπα. Η ΝΔ είναι η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή», σημείωσε καταληκτικά ο κ. Γεωργιάδης.

Τέλος, όσον αφορά στον Αλ. Τσίπρα και στην ίδρυση του κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Τον παραδέχομαι τον Τσίπρα. Το είχε προσχεδιάσει, τους ξεφλούδισε όλους σαν αβγά, θα δούμε ποιους από τους βουλευτές θα πάρει».

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article