Φθιώτιδα : Χιονοπτώσεις γύρω από τη Λαμία από τα 300μ. και πάνω

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά των μετεορολογων που μιλούσαν για κακοκαιρία express και στην περιοχή μας τις τελευταίες ώρες.

Απο τα ξημερώματα της Τρίτης χιονίζει με μικρότερη και μεγαλύτερη ένταση από τα 300 μετρα και πάνω με την θερμοκρασία να έχει κάνει βουτιά σε σχέση με την χθεσινή μέρα.

received 11548829053192071.jpg 1

Να σημειωθεί ότι από τις 5.00 περίπου τα ξημερώματα χιονοπτωση είχαμε στην περιοχή της Βόρειας Φθιώτιδας από τα δίδυμα πρατήρια και πάνω και προς Δομοκό ενώ χιόνι έπεσε και πέφτει κατά στιγμές και προς Μπράλο.

Την ίδια στιγμή χιονόπτωση έχουμε τόσο στη Ράχη Τυμφρηστού όπου ενεργούν και μηχανήματα της πολιτικής προστασίας αλλά και στα χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας και του Δήμου Λαμιέων.

20211218 113125 1

Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά το οδικό δίκτυο μιας και έπεσε αλάτι τις προηγούμενες ώρες ενώ όπου χρειάζεται επεμβαίνουν και τα μηχανήματα.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.