Σοβαρό ατύχημα είχε το πρωί της Παρασκευής 6/1/2023 ένας 22χρονος στη Φθιώτιδα κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων.
Συγκεκριμένα, τραυματίστηκε στο Θεολόγο στο Δήμο Λοκρών όταν βούτηξε για να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό κατά την διάρκεια του Αγιασμού των υδάτων.
Προφανώς δεν υπολόγισε ότι ήταν πολύ ρηχά και όταν βούτηξε κτύπησε στο κεφάλι και στα χέρια.
Ο 22χρονος άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και μετά στο Νοσοκομείο Λαμίας.
φωτο αρχείου
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.




























Δηλαδή,δεν ήταν το Λιμενικό παρόν;; Σε μαζική εκδήλωση; Στο χώρο αυτό έχει την ευθύνη.θα λιαζονταν στον επίσημο εορτασμό φυλάγοντας τους πολιτικούς ταγούς.θα μπουν οι Τούρκοι και μυρωδιά δεν θα πάρετε. Τα κεφάλια στο πιάτο και σπίτι