Φρέντι Μπελέρης: Του έδωσαν άδεια να ορκιστεί στο Στρασβούργο ως ευρωβουλευτής

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Ο Φρέντι Μπελέρης θα ορκιστεί τελικά ευρωβουλευτής καθώς μετά από πολλές πιέσεις οι αλβανικές αρχές δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και του έδωσαν άδεια να μεταβεί στο Στρασβούργο.

Σύμφωνα με πηγές του γραφείου του Ευρωβουλευτή ΝΔ, Φρέντι Μπελέρη το αίτημά του για πενθήμερη άδεια έγινε δεκτό από τη Διεύθυνση των αλβανικών φυλακών.

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ τη Δευτέρα 15 Ιουλίου θα αναχωρήσει από τα Τίρανα με προορισμό το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου και θα φτάσει στις 12.30 μμ.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Στρασβούργο, προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντα του ως Ευρωβουλευτής κατά την εναρκτήρια ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να συμμετάσχει στις ψηφοφορίες ανάδειξης Προέδρων του ΕΚ και της Κομισιόν.

Στην κυβέρνηση σημείωναν ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς. Και στο Μέγαρο Μαξίμου εκφράζουν την ικανοποίησή τους.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.