Εύβοια: Χαμός σε πανηγύρι – Τον χαράκωσε στο πρόσωπο με σπασμένο μπουκάλι

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Χαμός προκλήθηκε σε πανηγύρι στην Εύβοια, όταν άνδρας επιτέθηκε με σπασμένο μπουκάλι σε άλλο παρευρισκόμενο μπροστά στα έντρομα μάτια του κόσμου.

Ο καυγάς που σύντομα μετατράπηκε σε αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην κεντρική πλατεία των Πολιτικών Ευβοίας.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η γνωστή η αιτία πίσω από την επίθεση, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το evima, τα αίματα «άναψαν» όταν μία κοπέλα σηκώθηκε να χορέψει στο πανηγύρι, στο οποίο τραγουδούσε ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης.

Στη συνέχεια ο καυγάς πήρε ανεξέλεγκτη τροπή, καθώς ο ένας φέρεται να επιτέθηκε στον άλλον με ένα σπασμένο γυάλινο μπουκάλι και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο.

Τον άνδρα που τραυματίστηκε από την επίθεση μετέφερε στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στην αστυνομία.

in.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.