Εβαλε στοίχημα ότι θα φάει 50 αυγά και πέθανε

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Ενας άνδρας στην Ινδία, πέθανε στην προσπάθεια του να φάει πενήντα αυγά, ύστερα από στοίχημα που είχε βάλει με φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της αστυνομίας, οι δύο άνδρες επισκέπτονταν την αγορά της Μπιμπιγκάνζ, στην περιοχή Τζαουνπούρ, του Ούταρ Πραντές, όταν ξαφνικά άρχισαν να μαλώνουν.

Για να λύσουν τις διαφορές τους αποφάσισαν να βάλουν στοίχημα 2000 ρουπίες, (25 ευρώ), για το ποιος θα έτρωγε πρώτος πενήντα αυγά. Μόλις ο Σουμπντάς Γιαντά, άρχισε να τρώει, το 42ο αυγό, κατέρρευσε και έπεσε αναίσθητος.

Ο ηλικίας 42 Γιαντά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου λίγες ώρες αργότερα πέθανε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο θάνατος του Σουμπντάς Γιαντά προήλθε από υπερβολική κατανάλωση φαγητού.

Τον Αύγουστο, στην Καλιφόρνια, κατά την διάρκεια διαγωνισμού με μεξικάνικα τάκος, η Ντέινα Χάτσκινγκς πέθανε καθώς πνίγηκε ενώ κατάπινε και στην συνέχεια χτύπησε το κεφάλι της στο τραπέζι την ώρα που έπεφτε στο έδαφος.

Τον Φεβρουάριο, η Μπέθαν Γκάσκιν, 24 ετών, πνίγηκε στην προσπάθεια της να δει πόσα κομμάτια κέικ, μάρκας Τζάφα (Jaffa Cakes) , μπορούσε να χωρέσει στο στόμα της.

 

Πηγή: Independent

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *