Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...

Uncategorized

Εντάσεις μεταξύ εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων στους χώρους εργασίας

Από την περασμένη άνοιξη έγινε ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση θα ακολουθήσει διαφορετική στρατηγική απέναντι στους εμβολιασμένους και τους μη εμβολιασμένους πολίτες. Η στάση αυτή της κυβέρνησης αλλά και η μεγάλη ανησυχία μεγάλης μερίδας της ελληνικής κοινωνίας για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού, έχει αντίκτυπο και στους εργασιακούς χώρους, με τις αντιπαραθέσεις μεταξύ εμβολιασμενων και μη να είναι συνεχείς.

Συγκεκριμένα, θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στους χώρους εργασίας σχετικά με τη συνύπαρξη εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων εργαζομένων.

«Από αρχές Σεπτεμβρίου δεχόμαστε ένα καταιγισμό ερωτημάτων που ξεπερνούν τα 50 την ημέρα και αφορούν τον κορονοϊό. Υπάρχει μία ένταση ερωτημάτων. Μας ρωτούν εμβολιασμένοι πως μπορούν να χειριστούν ανεμβολίαστους συναδέλφους και το αντίστροφο», δήλωσε μιλώντας στο MEGA ο Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος.

«Κάνουν ερωτήσεις γύρω από το bullying που δέχονται. Ζητάνε από εμάς τα συνδικάτα να παίξουμε το ρόλο του διευθυντή», συπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε Επίσης

TOP STORIES

Ο Οκτώβρης στη Σπερχειάδα είναι συνυφασμένος με το παζάρι. Και όχι οποιοδήποτε παζάρι αλλά το γνήσιο, το αυθεντικό, το πανελλαδικά ξακουστό. Αυτό που για...

Featured

Το παζάρι της Σπερχειάδας άνοιξε και το παίρνεις μυρωδιά.... από μακριά!

Featured

Σίγουρα εκεί ψηλά θα φοράει το μπλε μαντήλι, που τον συνόδευσε σε όλη του τη ζω

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα ακόμη συμβάν παραβατικής συμπεριφοράς σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα πάνω από την...

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.