Τον εμφανίζουν ξαπλωμένο στο κρεβάτι  με πιστόλι και… προφυλακτικό στο κομοδίνο και  δεσμίδες με χιλιάδες ευρώ μέσα στο συρτάρι – Ποιος κρύβεται από πίσω;

Από τη μια η ήττα στις εθνικές εκλογές της Κυριακής στην Βουλγαρία και από την άλλη η δημοσιοποίηση νέων «πικάντικων» φωτογραφιών από προσωπικές στιγμές, που προκαλούν αίσθηση.

Ο Βούλγαρος πρώην πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, το κόμμα του οποίου GERB «τερμάτισε» δεύτερο στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία, έρχεται και πάλι αντιμέτωπος με δημοσιοποίηση μιας νέας παρτίδας φωτογραφιών, σε βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης και  μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που τον εικονίζουν σε ιδιωτικές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα της πρωθυπουργικής κατοικίας. Ανάλογες φωτογραφίες είχαν δημοσιοποιηθεί από ανώνυμο χρήστη στο διαδίκτυο, προκαλώντας πολιτική κρίση στη χώρα και έντονη διαμάχη ανάμεσα στον Μπορίσοφ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Ρούμεν Ράντεφ, σφοδρό πολιτικό του αντίπαλο.

borisov_art
Bojko-Borisov-kondom
Bojko-Borisov-natkasna

Στις φωτογραφίες του 2020 ο  Μπορίσοφ  εικονιζόταν να κοιμάται στο κρεβάτι του, έχοντας πάνω στο κομοδίνο ένα περίστροφο καθώς και  δεσμίδες με χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ και ράβδους χρυσού μέσα στο ανοιχτό συρτάρι. Την ίδια εποχή είχε διαρρεύσει και βίντεο από λήψεις μέσα από την πρωθυπουργική κατοικία. Η μελέτη της σκιάς στις λήψεις έκανε τους ειδικούς να μιλούν για γυναίκα που τα βουλγαρικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν «Μάτα Χάρι».

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Ναι! *Κλάψτε* τον Βούλγαρο Πρωθυπουργό. Τώρα Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά να δείτε πόσοι χιλιάδες Έλληνες θα πάνε Βουλγαρία που δεν έχει μέτρα covit,για τουρισμό & ψυχαγωγία, όπως οι Ελλάς. Να το ακούν οι εδώ Επιχειρηματίες…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΚΟΣΜΟΣ