Ένα είναι το… Κόμμα!

Και τώρα ξανά πλησιάζει ο χειμώνας και η περίοδος των βροχών και όλοι φοβούνται ότι θα είναι στο ίδιο έργο θεατές

157

Το Κόμμα είναι ένα τυπικό χωριό της Ελληνικής επαρχίας. Με σοβαρή αγροτική παραγωγή και ανθρώπους που διάλεξαν να μείνουν στο χωριό τους αφού άλλωστε βρίσκονται και πολύ κοντά στη Λαμία.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Μόνο που δυστυχώς για το Κόμμα μάλλον βρίσκεται στο λάθος σημείο σε σχέση με τα έργα που εξελίσσονται στην περιοχή. Ή με τα έργα που θα έπρεπε να γίνουν για να προστατευτεί το χωριό αλλά δυστυχώς δεν γίνονται…

katsonis
Γράφει ο Πάνος Κατσώνης

Πρόσφατα -για μια ακόμη φορά- μετά τις μεγάλες βροχοπτώσεις το νερό “έπνιξε” τα σπίτια τους και κατέστρεψε ένα μεγάλο μέρος των υπαρχόντων τους. Και τώρα ξανά πλησιάζει ο χειμώνας και η περίοδος των βροχών και όλοι φοβούνται ότι θα είναι στο ίδιο έργο θεατές.

Είδαν και απόειδαν λοιπόν οι κάτοικοι και αποφάσισαν να βγουν στους δρόμους της Λαμίας διαμαρτυρόμενοι για όσα έζησαν και για όσα φοβούνται ότι θα ξαναζήσουν. Και βέβαια για αποζημιώσεις μέχρι στιγμής ούτε λόγος. Υποσχέσεις πολλές αλλά φως δεν είδαν, όπως λένε οι ίδιοι.

Και τα έβαλαν με όλους, κράτος, περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, Δήμο Λαμιέων πού άλλωστε είναι οι φορείς από τους οποίους περιμένουν και την λύση στο πρόβλημά τους.

Ασφαλώς και δεν είναι δουλειά των κατοίκων να υποδείξουν τις απαιτούμενες λύσεις στο πρόβλημα. Ούτε βέβαια και δική μας. Είναι όμως δουλειά όλων όσων ανέφερα παραπάνω. Αυτοί ξέρουν, γιατί αν δεν ξέρουν αλίμονό μας, τι πρέπει να γίνει. Και αυτό που πρέπει να γίνει πρέπει να το κάνουν τώρα. Πριν ξαναέχουμε τα ίδια προβλήματα.

Και επειδή η διαμαρτυρία των κατοίκων γινόταν την ίδια ώρα με τα εγκαίνια της πανελλήνιας έκθεσης Λαμίας, καλές οι φιέστες αλλά καλύτερο να λύνεται και κανένα πρόβλημα.

Καλημέρα

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *