10 μουσικές εορτές στα 10 Παραρτήματα του Ωδείου της Ι.Μ. Φθιώτιδος / Φώτο

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εορτές λήξεως των 10 Παραρτημάτων του Ωδείου της Ι.Μ. Φθιώτιδος. Οι μαθητές παρουσίασαν μουσικές και αφηγηματικές εκδηλώσεις σε περιοχές της Φθιώτιδας.

Μουσική εκδήλωση λήξης σε ένα από τα παραρτήματα του Ωδείου της Ι.Μ. Φθιώτιδος.
Λίλιαν Χαχοπούλου
Η Λίλιαν Χαχοπούλου είναι δημοσιογράφος της LAMIA MEDIA VOICE με εμπειρία στο κοινωνικό, αστυνομικό - δικαστικό και το πολιτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο...

Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, Προέδρου και Ιδρυτού του Ωδείου, ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι εορτές λήξεως των 10 Παραρτημάτων του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός», τα οποία λειτουργούν στα Καμένα Βούρλα, στην Μαλεσίνα, στην Αταλάντη, στην Στυλίδα, στην Πελασγία, στην Κ. Τιθορέα, στην Δυτική Φθιώτιδα, Μακρακώμη και Σπερχειάδα, στην Ομβριακή και στις Ράχες. 

Επίκεντρο των εορτών ήταν οι περιοχές των Ιερών Επισκοπών Θερμοπυλών και Μενδενίτσης (στα Καμένα Βούρλα), Ταλαντίου και Λοκρίδος (στην παραλία Λιβανατών και στην Αμφίκλεια), Εχίνου στην Ανατολική Φθιώτιδα (στις Ράχες) και της μαρτυρικής πόλεως Σπερχειάδος στη Δυτική Φθιώτιδα (Μακρακώμη).

55366250589 48ac70cd77 k

          Οι εκατοντάδες μαθητές του Ωδείου, υπό τον συντονισμό και την ευθύνη των υπευθύνων των παραρτημάτων και των καθηγητών του Ωδείου, καθώς και με την ευγενική στήριξη και συνεργασία των κατά τόπους εφημερίων και των Δήμων Καμένων Βούρλων, Λοκρών, Στυλίδος, Μακρακώμης και Αμφίκλειας – Ελάτειας, παρουσίασαν μοναδικές μουσικές και αφηγηματικές εκδηλώσεις, οι οποίες διακρίθηκαν για τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, την άρτια προετοιμασία και το υψηλό πολιτιστικό τους επίπεδο.

          Το φιλόμουσο κοινό αγκάλιασε με θέρμη τις εκδηλώσεις και επιδοκίμασε την αξιέπαινη προσπάθεια των μαθητών, ανταμείβοντάς τους με το θερμό του χειροκρότημα. Οι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για την ποιότητα της μουσικής παιδείας που προσφέρει το Ωδείο όσο και για την επιμέλεια και την αφοσίωση με τις οποίες υλοποιήθηκαν τα μαθήματα και οι δράσεις της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς.

          Με αισθήματα χαράς και αισιοδοξίας, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι του Ωδείου ανανέωσαν το ραντεβού τους για το νέο ακαδημαϊκό έτος, προσβλέποντας σε ακόμη περισσότερες μουσικές επιτυχίες, δημιουργικές προόδους και σημαντικές πολιτιστικές πρωτοβουλίες προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

IMG_8250
Share This Article
Η Λίλιαν Χαχοπούλου είναι δημοσιογράφος της LAMIA MEDIA VOICE με εμπειρία στο κοινωνικό, αστυνομικό - δικαστικό και το πολιτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο ραδιόφωνο αλλά και στον έντυπο και Ηλεκτρονικό Τύπο. Είναι διευθύντρια Σύνταξης στο LAMIANOW.gr. Επίσης παρουσιάζει καθημερινά την ΠΡΩΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ του LAMIA POLIS 87.7 αλλά και τους "ΑΕΡΑΤΟΥΣ" μαζί με τον Πάνο Κατσώνη από τις 07.00-10.00 στον Κορυφαίο Ενημερωτικό Σταθμό της Κεντρικής Ελλάδος.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *